ΑρχικήUpdatesAmazon: Μπορείτε να κοινοποιείτε βίντεο από το περιεχόμενο Prime Video

Amazon: Μπορείτε να κοινοποιείτε βίντεο από το περιεχόμενο Prime Video

Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα σας επιτρέψει να μοιράζεστε με εύκολο τρόπο βίντεο που δείχνουν έως και 30 δευτερόλεπτα από το περιεχόμενο Prime Video της, απευθείας από την εφαρμογή iPhone. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο για έναν πολύ περιορισμένο αριθμό εκπομπών αρχικά, αλλά το να επιτρέπεται στους χρήστες να κοινοποιούν βίντεο από εκπομπές είναι μια πολύ διαφορετική στάση από αυτή που υιοθετούν άλλοι πάροχοι streaming.

Amazon Prime Video

Δείτε επίσης: Amazon: Θα φιλοξενεί απόρρητο υλικό κατασκοπείας της GCHQ

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Amazon, η δυνατότητα κοινής χρήσης βίντεο θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές iOS. Όταν παρακολουθείτε μια εκπομπή, το κουμπί Share Clip θα εμφανίζεται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία ελέγχου σας. Πατώντας το θα δημιουργηθεί ένα βίντεο κλιπ 30 δευτερολέπτων, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να ρυθμίσετε με ακρίβεια για να βεβαιωθείτε ότι περιέχει το μέρος της εκπομπής που προσπαθείτε να κοινοποιήσετε. Από εκεί, μπορείτε να το μοιραστείτε χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης της Apple, να το στείλετε σε έναν φίλο μέσω iMessage ή να το δημοσιεύσετε στα social media.

Όταν ρωτήθηκε εάν η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στο Android, ένας εκπρόσωπος της Amazon είπε στο The Verge ότι η κοινή χρήση των μικρών βίντεο είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε χρήστες iPhone με έκδοση 8.41 (ή νεότερη) της εφαρμογής Prime Video.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα εξοπλίσει τα νοσοκομεία με την Alexa! Γιατί;

Φαίνεται σαν ένα προφανές χαρακτηριστικό που μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε υπηρεσία streaming — στους ανθρώπους αρέσει πραγματικά να κοινοποιούν βίντεο από τις εκπομπές που παρακολουθούν και αυτό είναι βασικά δωρεάν μάρκετινγκ για αυτήν την εκπομπή. Ωστόσο, οι ανταγωνιστές της Amazon, όπως οι υπηρεσίες Hulu και Netflix, κινούνται προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση: όταν τραβάτε ένα screenshot ενώ παρακολουθείτε μια από τις εκπομπές τους, το περιεχόμενο του βίντεο απλώς τελειώνει με μια μαύρη οθόνη, αφήνοντάς σας μόνο τους υπότιτλους εάν τους έχετε ενεργοποιημένους.

Amazon Prime Video

Δείτε επίσης: Συνεργασία Verizon – Amazon: Δορυφορικό internet σε αγροτικές περιοχές

Αν και αυτή είναι μια κατανοητή τακτική για περιεχόμενο τρίτων (η δυνατότητα λήψης του Netflix έχει επίσης ορισμένους περιορισμούς σχετικά με το ποιες εκπομπές μπορείτε να κατεβάσετε), για πρωτότυπες εκπομπές που πραγματοποιούνται από τις ίδιες τις υπηρεσίες streaming, φαίνεται σαν μια χαμένη ευκαιρία να αφήνει τους ανθρώπους να κάνουν marketing από μόνοι τους.

Η Amazon λέει ότι μπορείτε να μοιράζεστε μόνο κλιπ από το The Wilds, το Invincible, το Fairfax και την πρώτη σεζόν του The Boys, αλλά θα προσθέσει περισσότερες ταινίες και εκπομπές αργότερα. Δεν είναι σαφές εάν θα καταλήξουμε να λάβουμε αυτήν τη δυνατότητα για οποιοδήποτε περιεχόμενο non-Amazon στο Prime Video στο μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS