ΑρχικήUpdatesΤο Spotify φέρνει τα real-time lyrics σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως

Το Spotify φέρνει τα real-time lyrics σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως

Η μεγάλη εταιρεία music streaming το Spotify έφερε επιτέλους τα real-time lyrics σε όλους τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, στις υποστηριζόμενες πλατφόρμες του. Η δυνατότητα, που εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το TechCrunch, άρχισε να διατίθεται σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως από σήμερα. Το Spotify γίνεται μια από τις τελευταίες εφαρμογές που λανσάρουν μια παρόμοια λειτουργία για τους χρήστες. Κάθε είδους χρήστες – δωρεάν ή premium σε κινητά, desktop, κονσόλες και επιλεγμένες έξυπνες τηλεοράσεις θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη νέα δυνατότητα.

Δείτε επίσης: Spotify: Πώς θα διαγράψετε μία λίστα από το Recently Played

Η δυνατότητα real-time lyrics ζητείται εδώ και χρόνια στην κοινότητα του Spotify. Η σουηδική εταιρεία φαίνεται πως τελικά άκουσε αυτούς τους χρήστες και η δυνατότητα έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί σε αρκετούς χρήστες. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους στίχους στο κινητό σύροντας προς τα πάνω από την οθόνη “Now Playing”. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν τους στίχους που θέλουν να κοινοποιήσουν στα social media ή σε άλλες εφαρμογές third-party.

Ενώ η πολυαναμενόμενη λειτουργία δίνει τελικά στο Spotify μια πολυαναμενόμενη λειτουργικότητα, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Μια αναφορά στο XDA Developers ανέφερε ότι μέχρι στιγμής ορισμένα τραγούδια δεν υποστηρίζουν στίχους. Η εφαρμογή εμφανίζει tags σε τραγούδια που υποδεικνύουν εάν η δυνατότητα υποστηρίζεται ή όχι.

Δείτε επίσης: Η μπαταρία διαρκεί λίγο στο iPhone; Μπορεί να φταίει το Spotify

Το Spotify προσφέρει στίχους στην Ινδία, τη Λατινική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία από πέρυσι, αφού πρώτα δοκίμασε τη λειτουργία το 2019. Αυτό επεκτάθηκε για να καλύψει όλες τις αγορές όπου το Spοtify είναι διαθέσιμο. Πριν από αυτό, το Spotify διέθετε τη λειτουργία Behind the Lyrics που περιελάμβανε fun facts για καλλιτέχνες και ορισμένους στίχους.

Spotify

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε playlists από το Apple Music στο Spotify;

Την περασμένη εβδομάδα, το Spotify ενεργοποίησε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να μπλοκάρουν άλλα άτομα. Το Spotify λέει ότι η προσθήκη μιας λειτουργίας άμεσου αποκλεισμού είναι μέρος της αποστολής του που βρίσκεται σε εξέλιξη για να παρέχει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει ένα ασφαλές περιβάλλον για stream music και podcast.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS