ΑρχικήUpdatesΤο Twitter λανσάρει τη δυνατότητα tipping στους χρήστες Android

Το Twitter λανσάρει τη δυνατότητα tipping στους χρήστες Android

Το Twitter διαθέτει τη δυνατότητα παροχής tipping εντός εφαρμογής σε όλους τους χρήστες Android άνω των 18 ετών, μετά την κυκλοφορία στο iOS που έγινε τον Σεπτέμβριο. Το social media λέει ότι η λειτουργία “Tips” απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να λάβουν λίγη οικονομική υποστήριξη από τους followers τους μέσω των Cash App, Paypal, Venmo και Patreon απευθείας μέσω της εφαρμογής. Οι χρήστες Android μπορούν πλέον να ρυθμιστούν ώστε να λαμβάνουν tips από το προφίλ τους πατώντας το κουμπί “Edit profile” και, στη συνέχεια, επιλέγοντας “Tips” για να ξεκινήσουν.

Δείτε επίσης: Android malware MasterFred: Στοχεύει χρήστες Netflix, Instagram & Twitter

Twitter tipping android

Δείτε επίσης: Ο Google Chrome 96 “σπάει” Twitter, Discord και Instagram

Το Twitter εισήγαγε για πρώτη φορά τη δυνατότητα τον Μάιο, αφού οι αναφορές είχαν δείξει ότι η εταιρεία εργαζόταν σε μια επιλογή άμεσης πληρωμής. Η κυκλοφορία του “Tips” στο Android έρχεται ένα μήνα αφότου το Twitter κυκλοφόρησε το “Ticketed Spaces” στο Android. Η εταιρεία σημειώνει ότι η λειτουργία είναι ένας τρόπος υποστήριξης των δημιουργών για τον χρόνο και τον κόπο τους.

Δείτε επίσης: Twitter: Βασικές βελτιώσεις εφαρμογής μόνο για όσους πληρώνουν

Το Twitter δεν είναι η μόνη πλατφόρμα social media που κινείται προς τη δημιουργία εσόδων και βοηθά τους δημιουργούς να κερδίζουν τα προς το ζην μέσω της εφαρμογής του. Τον περασμένο μήνα, η TikTok επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα παροχής in-app tipping στην πλατφόρμα της που θα επιτρέπει στους δημιουργούς να δέχονται χρήματα από θαυμαστές εκτός των TikTok LIVE streams, όπου υποστηρίζεται ήδη η προσφορά δώρων. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η δυνατότητα αποτελεί μέρος μιας περιορισμένης δοκιμής προς το παρόν και δεν είναι ακόμη ευρέως διαθέσιμη.

Οι λειτουργίες direct tipping του TikTok και του Twitter φαίνεται να είναι ένας τρόπος για τις εταιρείες να ανταγωνιστούν άλλες ψηφιακές πλατφόρμες όπως το Instagram και το YouTube, οι οποίες προσφέρουν κερδοφόρους τρόπους στους δημιουργούς να βγάλουν χρήματα.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS