ΑρχικήinetTile: Πουλά την υπηρεσία εντοπισμού της στη Life360 για 205 εκατομμύρια δολάρια

Tile: Πουλά την υπηρεσία εντοπισμού της στη Life360 για 205 εκατομμύρια δολάρια

Η Tile έκανε δημοφιλή τη σήμανση αντικειμένων και την παρακολούθηση τους από το τηλέφωνο ώστε να μην χάνονται, με τις μικρές ετικέτες Bluetooth, αλλά ξαφνικά αντιμετωπίζει μεγαλύτερο ανταγωνισμό από γίγαντες όπως η Apple, η Amazon, η Google και η Samsung. Η εταιρεία που ξεκίνησε από μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων, ανακοίνωσε ότι θα εξαγοραστεί από τη Life360, η οποία αυτοαποκαλείται «ηγετική πλατφόρμα οικογενειακής ασφάλειας». Η συμφωνία αποτιμάται στα 205 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να κλείσει το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Tile

Δείτε επίσης: AirTags: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα νέα trackers της Apple;

Η Tile έχει αναπτύξει τη σειρά προϊόντων της με την πάροδο των ετών, με μια ποικιλία διαφορετικών ανιχνευτών και συνεργασίες με άλλες εταιρείες για τη χρήση της τεχνολογίας της. Διαθέτει επίσης συνδρομητική υπηρεσία, το Tile Premium, με επιπλέον δυνατότητες, αντικαταστάσεις μπαταρίας και ασφάλιση για πιθανές απώλειες. Ωστόσο, το παιχνίδι φαίνεται να άλλαξε μόλις η Apple και η Google άρχισαν να δημιουργούν τις δικές τους δυνατότητες εντοπισμού αντικειμένων σε iPhone και συσκευές Android.

Δείτε ακόμα: Το Android TV σας επιτρέπει να εγκαθιστάτε apps με τον τρόπο που θέλετε

Η Life360 χαρακτηρίζεται ως μια συνολική εφαρμογή οικογενειακής ασφάλειας, με κοινή χρήση τοποθεσίας μεταξύ των μελών μιας οικογένειας, ανίχνευση και άλλες λειτουργίες. Το καλοκαίρι, ανακοίνωσε ότι έχει πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες που πληρώνουν και ανέφερε ότι η αποτίμησή της ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Απέκτησε επίσης μία άλλη υπηρεσία εντοπισμού, την Jiobit, που κατασκευάζει ιχνηλάτες συνδεδεμένους με κινητά για παιδιά και κατοικίδια.

Life360

Η Life360 αναμένει ότι η συμφωνία θα αυξήσει το παγκόσμιο αποτύπωμα και για τις δύο εταιρείες και θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη συνδυασμένη βάση συνδρομητών. Επί του παρόντος, εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Αυστραλίας, η Life360 λέει ότι έχει σχέδια για μια «δυνητική διπλή εισαγωγή στις ΗΠΑ» το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Πώς θα εντοπίσετε ένα εξαφανισμένο άτομο μέσω ενός smartphone app

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου που ανακοινώνει την εξαγορά της Tile, ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Life360, Chris Hulls λέει: «Ο συνδυασμός Life360 και Tile σημαίνει ότι η ασφάλεια έγινε πολύ πιο απλή για εκατομμύρια οικογένειες και άτομα σε όλο τον κόσμο. Θα ομαδοποιήσουμε συσκευές Tile ως μέρος των σχεδίων συνδρομής μας και η Tile θα προσφέρει προνόμια μέλους της Life360 στους πελάτες της. Θα ξεκινήσουμε επίσης να εργαζόμαστε για την ενσωμάτωση των τεχνολογιών μας, ώστε οι συσκευές Tile, τα wearables Jiobit και οι πελάτες της εφαρμογής Life360 να εμφανίζονται σε έναν ενοποιημένο χάρτη – άτομα, κατοικίδια και πράγματα όλα σε ένα μέρος».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS