ΑρχικήUpdatesΤο Discord φέρνει προσαρμοσμένα backgrounds στις βιντεοκλήσεις

Το Discord φέρνει προσαρμοσμένα backgrounds στις βιντεοκλήσεις

Το Discord είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να αλληλεπιδρούν στο διαδίκτυο. Είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες να κοινωνικοποιούνται μέσω text και κλήσεων ήχου/βίντεο. Αυτή η ισχυρή υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους να παρακολουθούν βίντεο YouTube μαζί, να συμμετέχουν σε αίθουσες ήχου που μοιάζουν με Clubhouse και να ακούν μουσική ως ομάδα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά του δωρεάν. Ωστόσο, η εταιρεία περιλαμβάνει μια προαιρετική συνδρομή που ξεκλειδώνει περισσότερα προνόμια. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες σε αυτήν την πλατφόρμα είναι προσαρμοσμένα backgrounds για βιντεοκλήσεις και μια νέα αλλαγή λογαριασμού σε έκδοση beta.

Δείτε επίσης: Ο Google Chrome 96 “σπάει” Twitter, Discord και Instagram

Discord

Το Discord δημοσιεύσε χθες στο Twitter ότι φέρνει προσαρμοσμένη υποστήριξη background σε βιντεοκλήσεις. Η δυνατότητα υπάρχει ήδη σε ορισμένες δημοφιλείς εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, όπως το Zoom και το Google Meet. Από προεπιλογή, όλοι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν από μια συλλογή εικόνων. Μια επιλογή θαμπώματος περιλαμβάνεται επίσης ως μέρος του δωρεάν πακέτου. Οι χρήστες που θέλουν να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες για να τις χρησιμοποιήσουν ως φόντο πρέπει να κάνουν αναβάθμιση στο Nitro — την premium συνδρομή της υπηρεσίας.

Δείτε επίσης: Discord: Πώς να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε άτομα

Δείτε επίσης: BetterDiscord: Πώς να εγκαταστήσετε Discord θέματα και plugins;

Εναλλαγή λογαριασμού (beta)

Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι το Discord μπορεί σύντομα θα σας επιτρέψει να αλλάξετε λογαριασμούς εντός της εφαρμογής. Η αναμονή τελείωσε – τουλάχιστον για κάποιους. Όπως κοινοποίησε ο Redditor u/SilentBlade999, η εταιρεία δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή το νέο switcher με επιλεγμένους χρήστες. Ο Redditor έλαβε τη νέα δυνατότητα στην web έκδοση του Discord. Ωστόσο, άλλοι χρήστες ανέφεραν στην ενότητα σχολίων ότι το έχουν λάβει και στην εφαρμογή για κινητά. Δεν είναι σαφές εάν το Discord θα διαθέσει πλήρως τη λειτουργία σύντομα ή θα παραμείνει σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS