ΑρχικήinetApple: Θα επιδιορθώνει δωρεάν το ηχείο των iPhone 12 ή iPhone 12...

Apple: Θα επιδιορθώνει δωρεάν το ηχείο των iPhone 12 ή iPhone 12 Pro

Η Apple ανακάλυψε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει θέματα με τον ήχο σε επιλεγμένες συσκευές iPhone 12 και iPhone 12 Pro και προκαλούν διακοπή λειτουργίας των ηχείων. Εάν συμβεί αυτό στο τηλέφωνό σας, η Apple θα το διορθώσει δωρεάν.

Apple

Δείτε επίσης: Apple: Θα πουλάει ανταλλακτικά iPhone για να διορθώνετε τις συσκευές στο σπίτι

«Η Apple έχει διαπιστώσει ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των συσκευών iPhone 12 και iPhone 12 Pro ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα ήχου λόγω ενός στοιχείου που μπορεί να αποτύχει στη μονάδα δέκτη. Οι επηρεαζόμενες συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021», ανέφερε η Apple σε μια σελίδα υποστήριξης.

«Εάν το iPhοne 12 ή το iPhone 12 Pro σας δεν εκπέμπει ήχο από τον δέκτη όταν πραγματοποιείτε ή λαμβάνετε κλήσεις, μπορεί να είναι κατάλληλο για σέρβις», συνεχίζει η σελίδα υποστήριξης.

Το ζήτημα ισχύει μόνο για τηλέφωνα iPhοne 12 και iPhone 12 Pro. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ήχου με ένα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max, δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα δωρεάν επισκευής (αν και η συσκευή σας μπορεί να εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση, ανάλογα με το πότε την αγοράσατε).

Δείτε ακόμα: iPhone 12: Πώς να τραβήξετε screenshot με διαφορετικούς τρόπους

iPhone 12

Ας υποθέσουμε ότι το τηλέφωνό σας έχει πρόβλημα ήχου και θέλετε να το διορθώσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple, να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα λιανικής της Αpple ή να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για να κανονίσετε την υπηρεσία αποστολής αλληλογραφίας μέσω του Κέντρου επισκευών της Apple. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Apple θα βεβαιωθεί ότι ο ήχος λειτουργεί στο τηλέφωνό σας χωρίς να σας χρεώσει.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι η Apple λέει: «Εάν το iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro έχει οποιαδήποτε βλάβη που επηρεάζει την ικανότητα ολοκλήρωσης της επισκευής, όπως μια ραγισμένη οθόνη, αυτό το ζήτημα θα πρέπει να επιλυθεί πριν από την επιδιόρθωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει κόστος που σχετίζεται με την πρόσθετη επισκευή.»

Δείτε επίσης: Οι υπάλληλοι της Apple θα επιστρέψουν στο γραφείο την 1η Φεβρουαρίου

Τέλος, η Apple θα καλύψει τη συσκευή σας για έως και δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς με αυτό το πρόγραμμα. Αυτό σας δίνει ένα επιπλέον έτος σε σύγκριση με την κανονική εγγύηση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS