ΑρχικήGamingΟ κορυφαίος Twitch streamer, Ludwig Ahgren, μετακομίζει στο YouTube

Ο κορυφαίος Twitch streamer, Ludwig Ahgren, μετακομίζει στο YouTube

Το YouTube Gaming προσελκύει πολλούς δημιουργούς του Twitch και ο τελευταίος που “έπεσε στην παγίδα” είναι ο “Ludwig” Ahgren. Ο Ludwig είναι γνωστός για τη μαραθώνια streaming session που του επέτρεψε να σπάσει το ρεκόρ συνδρομητών όλων των εποχών του Twitch που κατείχε ο Ninja, φτάνοντας τελικά τους 283.066 ενεργούς συνδρομητές.

Δείτε επίσης: Browser extension επαναφέρει τον αριθμό των dislikes σε βίντεο στο YouTube

Twitch

Ο Ludwig δημοσιεύσε την είδηση σε ένα διασκεδαστικό βίντεο στο Twitter που τον έδειχνε να οδηγεί με τον μάνατζέρ του “Slime” ένα μωβ αυτοκίνητο που τελικά εκρήγνυται αφού βγαίνουν έξω. Στη συνέχεια, αφού έχουν βγει έξω βλέπουν ένα κόκκινο αυτοκίνητο και ο Slime λέει “Είναι σχεδόν ίδιο” και ο Ludwig απαντά “Ναι, απλά έχει διαφορετικό χρώμα”. Ο Slime συνεχίζει λέγοντας “θέλεις να μπούμε σε αυτό;” και ο Ludwig γνέφει θετικά. Τα δύο άτομα μπαίνουν στο κόκκινο αμάξι και εμφανίζεται το μήνυμα ότι στις 30 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το YouTube Gaming!

Δείτε επίσης: Jawed Karim: Η απόκρυψη των dislikes θα επηρεάσει αρνητικά το YouTube

Σε μια απάντηση στο Twitter, το Twitch είπε “Είσαι άρχοντας από κάθε άποψη, Ludwig. Καλή τύχη και συνέχισε να κάνεις σπουδαία πράγματα εκεί έξω.” Η αποχώρηση του Ludwig ακολουθεί τις πρόσφατες μετακινήσεις στο YouTube Gaming των Benjamin Lupo (“DrLupo”) και TimTheTatMan (Tim Betar). Μέσα στην λίστα με τα ονόματα διάσημων Twitch streamer που αποχώρησαν βρίσκονται και οι Lannan “LazarBeam” Eacott, Elliott “Muselk” Watkins και Rachell “Valkyrae” Hofstetter. Τέλος, ο Jack “CoulopRage” Dun αποχώρησε από το Twich το 2019.

Σε ένα ξεχωριστό βίντεο που εξηγούσε αυτή του την απόφαση, ο Ludwig είπε ότι στην αρχή σχεδίαζε να μείνει στο Twitch «επειδή είναι τύπος του Twitch». Ωστόσο, αργότερα συνειδητοποίησε ότι το YouTube ήταν μια πιο λογική συνέχεια της καριέρας του.

Twitch

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε το όνομα του καναλιού σας στο YouTube;

Σημείωσε επίσης ότι, αν είχε μείνει στο Twitch, «θα έπρεπε να είναι δεσμευμένος χρονικά για ώρες» και ότι «αγαπά το Twitch, αλλά θα ήθελε να κάνει και άλλα πράγματα παράλληλα». Τέλος, είπε ότι αν και η αλλαγή δεν έγινε εξαιτίας της μεγαλύτερης χρηματικής αμοιβής, “το YouTube του πρόσφερε περισσότερα χρήματα. Κατ’ ευθείαν.”

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS