ΑρχικήUpdatesWhatsApp για iOS: Δοκιμάζεται το νέο κουμπί «undo» για Status posts

WhatsApp για iOS: Δοκιμάζεται το νέο κουμπί «undo» για Status posts

Το WhatsApp συνεχίζει να βελτιώνει τη λειτουργία που μοιάζει με Stories που ονομάζεται Status. Η εταιρεία δοκιμάζει τώρα μια νέα δυνατότητα την «undo» για χρήστες που έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις αναρτήσεις τους.

undo Status

Δείτε επίσης: Το WhatsApp στο web αποκτά έναν built-in κατασκευαστή αυτοκόλλητων

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η beta έκδοση 2.21.240.17 του WhatsApp όχι μόνο φέρνει διορθώσεις κατά τη δημοσίευση νέων ενημερώσεων κατάστασης, αλλά φέρνει και μια νέα επιλογή για την αναίρεση της κατάστασης που ενημερώθηκε όταν το ανεβάζετε.

Μετά τη δημοσίευση της ενημέρωσης κατάστασης, η επιλογή “Undo” θα είναι ορατή στιγμιαία: εάν την επιλέξετε, η ενημέρωση κατάστασης θα διαγραφεί αυτόματα για όλους. Αυτή η συντόμευση είναι χρήσιμη όταν δημοσιεύετε κάτι κατά λάθος και θέλετε να το διαγράψετε γρήγορα.

Το WABetaInfo σημειώνει ότι αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε WhatsApp beta testers από σήμερα και θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες στις επόμενες ενημερώσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να κρύψετε το WhatsApp Status σας από συγκεκριμένους φίλους;

WhatsApp undo Status

Πριν από ένα μήνα, το WhatsApp άρχισε να δοκιμάζει μια άλλη λειτουργία beta που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν συγκεκριμένες ενημερώσεις κατάστασης επαγγελματικού λογαριασμού. Σύμφωνα με το WABetainfo, επιτρέπει «την προβολή ενημερώσεων κατάστασης απευθείας στα Business info».

Το blog εξηγεί ότι «αφού πατήσετε τη φωτογραφία προφίλ, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της προβολής της ή της ενημέρωσης κατάστασης». Από αυτή τη στιγμή, οι γενικοί χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να βρίσκουν ενημερώσεις κατάστασης μόνο στην κατάλληλη καρτέλα.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Φέρνει υποστήριξη multi-device σε όλους τους χρήστες Android και iOS

Το Status υπάρχει στο WhatsApp εδώ και μερικά χρόνια και ουσιαστικά λειτουργεί όπως το χαρακτηριστικό Stories του Instagram. Το 2017, το Facebook –τώρα Meta– ώθησε σε μεγάλο βαθμό αυτή τη δυνατότητα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες του: Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp.

Προς το παρόν, μόνο το Messenger έχει χάσει τη δυνατότητα δημιουργίας και προβολής Stories, ενώ η εταιρεία έχει συνδυάσει τις δυνατότητες του Instagram και του Facebook.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS