ΑρχικήReviewsΗ Tesla λανσάρει το Cyberquad for Kids αξίας 1.900 δολαρίων

Η Tesla λανσάρει το Cyberquad for Kids αξίας 1.900 δολαρίων

Θυμάστε που ο Elon Musk υποσχέθηκε ότι θα κυκλοφορήσει ένα Tesla ATV που ονομάζεται Cyberquad; Λοιπόν, το πραγματικό Cyberquad δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά η Tesla κυκλοφόρησε χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες κάτι παρόμοιο: το Cyberquad for Kids (ναι, αυτό είναι το επίσημο όνομα του).

Δείτε επίσης: Elon Musk προς υπαλλήλους Tesla: Μην βιάζεστε για τις παραγγελίες

Tesla Cyberquad

Το μικρό, τετρακίνητο ATV διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου που του προσφέρει αυτονομία 15 μιλίων (24 χιλιόμετρα) και τελική ταχύτητα 10 mph (4.4 m/s). Διαθέτει πλήρες ατσάλινο πλαίσιο, μαξιλαράκι, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, πίσω δισκόφρενα και ράβδους φωτός LED μπροστά.

Δείτε επίσης: Κάποιοι ιδιοκτήτες Tesla δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν τα αυτοκίνητα τους

Οπτικά, το Cyberquad for Kids φαίνεται πολύ ωραίο και είναι πιθανώς μια καλή ένδειξη για το πώς θα είναι το Cyberquad για ενήλικες όταν τελικά κυκλοφορήσει (πιθανώς παράλληλα με το επερχόμενο Cybertruck). Η Tesla λέει ότι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, με τη μέγιστη χωρητικότητα βάρους να είναι 150 λίβρες (68 κιλά).

Tesla Cyberquad

Δείτε επίσης: Η Tesla τοποθετεί κεραίες Starlink στους σταθμούς Supercharger

Η τιμή για το μικρό Cyberquad είναι 1.900 δολάρια. Μπορείτε να το αγοράσετε τώρα και θα ξεκινήσει η αποστολή σε 2-4 εβδομάδες. Δυστυχώς, η Tesla λέει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποστολή του οχήματος πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS