ΑρχικήUpdatesΤο Instagram θα επαναφέρει την χρονολογική ροή το 2022

Το Instagram θα επαναφέρει την χρονολογική ροή το 2022

Το Instagram το 2022 θα επαναφέρει τη χρονολογική ροή.

Instagram χρονολογική ροή

Δείτε επίσης: Το Instagram θα εισάγει λειτουργίες γονικού ελέγχου το επόμενο έτος

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε την επαναφορά με μια σύντομη δήλωση στο Twitter, προσθέτοντας ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εάν θέλουν ή όχι να κάνουν scroll στη ροή τους με αυτήν τη σειρά:

«Θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν ουσιαστικό έλεγχο της εμπειρίας τους. Πειραματιζόμασταν με τα Favorites, έναν τρόπο για να αποφασίσετε ποιανού τις αναρτήσεις θέλετε να δείτε ψηλότερα και επεξεργαζόμαστε μια άλλη επιλογή για να βλέπετε τις αναρτήσεις από άτομα που ακολουθείτε με χρονολογική σειρά.

Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι ότι δημιουργούμε νέες επιλογές — παρέχοντας στους ανθρώπους περισσότερες επιλογές, ώστε να μπορούν να αποφασίσουν τι τους ταιριάζει καλύτερα — χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψουν όλοι στη χρονολογική ροή. Μπορείτε να περιμένετε περισσότερα για αυτό στις αρχές του επόμενου έτους!».

Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri αποκάλυψε για πρώτη φορά τα νέα κατά τη διάρκεια πρόσφατης ακρόασης στη Γερουσία, όπου εξήγησε ότι η λειτουργία ήταν στα σκαριά «εδώ και μήνες» και ότι «η εταιρεία στοχεύει να λανσαριστεί στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους».

Δείτε επίσης: Hackers εκμεταλλεύονται Microsoft MSHTML RCE bug για να κλέψουν Google και Instagram credentials

Instagram χρονολογική ροή

Δείτε επίσης: Το Instagram δοκιμάζει την υποστήριξη μουσικής στα posts

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά – τον Ιούνιο, ο Mosseri μοιράστηκε σε μια ανάρτηση ότι ήταν “αδύνατο για τους περισσότερους ανθρώπους να δουν τα πάντα, πόσο μάλλον όλες τις αναρτήσεις που τους ένοιαζαν” με τη χρονολογική ροή του Instagram. Το Engadget προσθέτει, ωστόσο, ότι η πλατφόρμα έχει λάβει έκτοτε περισσότερες αντιδράσεις για τον αλγόριθμό της, ειδικά προς τους εφήβους και τους νεότερους χρήστες της.

Πηγή πληροφοριών: hypebeast.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS