ΑρχικήinetΟ Elon Musk λέει ότι ο Jeff Bezos πρέπει «να δουλέψει περισσότερο»

Ο Elon Musk λέει ότι ο Jeff Bezos πρέπει «να δουλέψει περισσότερο»

Ο Elon Musk έχει μερικές συμβουλές για τον δισεκατομμυριούχο αντίπαλό του Jeff Bezos: να δουλέψει περισσότερο.

Musk Bezos

Δείτε επίσης: Elon Musk: Η Tesla θα ξεκινήσει να δέχεται dogecoin

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους Financial Times, ο CEO της Tesla και της SpaceX μίλησε με ειλικρίνεια για τη συνεχιζόμενη διαστημική κούρσα του ενάντια στον ιδρυτή της Amazon. Ο Musk, ο οποίος μόλις ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς των FT και του περιοδικού Time, αναφέρθηκε στον Bezos ως «φίλο» με «καλές ικανότητες μηχανικής», αλλά δεν αφιέρωνε αρκετό χρόνο και ενέργεια στην αεροδιαστημική εταιρεία του Blue Origin.

«Ο Bezos παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά», είπε ο Musk στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. «Προσπαθώ να τον παρακινήσω να περάσει περισσότερο χρόνο στη Blue Origin, ώστε να σημειώσουν μεγαλύτερη πρόοδο. Όπως λέει ένας φίλος μου, θα πρέπει να περνά περισσότερο χρόνο στην Blue Origin και λιγότερο χρόνο στο υδρομασάζ. Βέβαια, δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ψυχική ενέργεια για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες της μηχανικής.»

Δείτε επίσης: Elon Musk: Κάντε παιδιά για να μην “καταρρεύσει ο πολιτισμός”

Musk Bezos
Ο Elon Musk λέει ότι ο Jeff Bezos πρέπει «να δουλέψει περισσότερο»

Ο Musk συνέχισε λέγοντας ότι ξοδεύει 80 έως 90 ώρες την εβδομάδα δουλεύοντας σε projects της Tesla και της SpaceX. Τον Σεπτέμβριο, μια πηγή είπε στο CNBC ότι ο Bezos αφιερώνει μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα —Τρίτη και Τετάρτη— στην Blue Origin.

Δείτε επίσης: Περιοδικό Time: Ο Elon Musk είναι το πρόσωπο της χρονιάς

Τα σχόλια του Musk έγιναν ένα μήνα αφότου η Blue Origin έχασε τη νομική της μάχη ενάντια στη NASA. Η εταιρεία του Bezos μήνυσε την υπηρεσία για το συμβόλαιό των 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη SpaceX, ισχυριζόμενη ότι «μετακίνησε το goal post» την τελευταία στιγμή για να διασφαλίσει ότι η SpaceX έλαβε τη συμφωνία για την Blue Origin.

Πηγή πληροφοριών: complex.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS