ΑρχικήinetΗ Samsung υπόσχεται «πρωτοποριακή» νέα δυνατότητα τηλεόρασης: υποστήριξη NFT

Η Samsung υπόσχεται «πρωτοποριακή» νέα δυνατότητα τηλεόρασης: υποστήριξη NFT

Το να κοιτάτε τα μη ανταλλάξιμα κουπόνια σας σε smartphone ή laptop οθόνη είναι εντάξει, αλλά γιατί να μην υπενθυμίσετε σε όλους όσοι επισκέπτονται το σπίτι σας τα χρήματα που ξοδέψατε σε NFTs ψηφιακής τέχνης, παρουσιάζοντάς τα στην οθόνη της τηλεόρασής σας; Κατά κάποιο τρόπο βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου αυτό πρόκειται να γίνει πραγματικότητα: η Samsung λέει ότι σχεδιάζει εκτεταμένη υποστήριξη για NFTs ξεκινώντας από τη σειρά τηλεοράσεων του 2022.

Samsung

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Store: Διανέμει εφαρμογές με κακόβουλο λογισμικό

«Με τη ζήτηση για NFT να αυξάνεται, η ανάγκη για μια λύση στο σημερινό κατακερματισμένο τοπίο προβολής και αγορών δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη», δήλωσε η εταιρεία σε δελτίο τύπου. «Το 2022, η Samsung παρουσιάζει τον πρώτο στον κόσμο εξερευνητή NFT και marketplace που βασίζεται σε οθόνη τηλεόρασης, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε, να αγοράσετε και να εμφανίσετε την αγαπημένη σας τέχνη — όλα σε ένα μέρος».

Σύμφωνα με τη Samsung, αυτή η πλατφόρμα (που φαίνεται παρακάτω) θα επιτρέψει στους δημιουργούς να «μοιράζονται την τέχνη τους με τον κόσμο» και στους πιθανούς αγοραστές:

  • Κάντε preview ενός NFT πριν το αγοράσετε
  • Μάθετε για το ιστορικό ενός NFT και τα blockchain metadata

Η Samsung προσέχει τις λεπτομέρειες όσον αφορά την προβολή NFT στις τηλεοράσεις του 2022. Μια έξυπνη λειτουργία βαθμονόμησης στις τηλεοράσεις θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις της οθόνης «στις προκαθορισμένες τιμές του δημιουργού, ώστε να έχετε το μυαλό σας ότι η δουλειά σας φαίνεται άψογη, με ποιότητα εικόνας αληθινή στην αρχική». Έχετε ακούσει για πράγματα όπως το Dolby Vision ή το Netflix Calibrated Mode και τώρα τα NFTs θα έχουν παρόμοια αντιμετώπιση.

Δείτε επίσης: Τα Samsung Galaxy S20, Note 20 και Z Fold 2 λαμβάνουν το update One UI 4

Samsung

Δείτε επίσης: Samsung: Οι οθόνες OLED της αναβαθμίζουν τα γραφικά laptop

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πλατφόρμα NFT θα πρέπει να είναι διαθέσιμες καθώς οι τηλεοράσεις του 2022 ξεκινούν να αποστέλλονται τους επόμενους μήνες. Με τα σημερινά νέα, η Samsung γίνεται ο πρώτος μεγάλος κατασκευαστής τηλεοράσεων που υποστηρίζει NFT σε τόσο σημαντικό βαθμό. Είμαστε μάρτυρες της έναρξης μιας τάσης; Δεν υπάρχει επιστροφή; Μπορεί η επόμενη σας τηλεόραση Roku ή Amazon Fire να συνοδεύεται από κάποιο επίπεδο ενσωμάτωσης NFT; Μείνετε συντονισμένοι στην κάλυψη της CES 2022 για να δείτε αν θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και άλλες εταιρείες.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS