ΑρχικήinetΤο tier HiFi του Spotify δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα

Το tier HiFi του Spotify δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα

Το Spotify αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδια του να λανσάρει ένα νέο HiFi tier για τη συνδρομητική του υπηρεσία τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, το οποίο θα παρείχε στους συνδρομητές Premium μουσική υψηλής ποιότητας και ακουστικής με επιπλέον τιμή. Αυτό υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε πριν από το τέλος του 2021, αλλά όπως πιθανότατα μπορείτε να καταλάβετε με μια ματιά στο ημερολόγιό σας, τώρα βρισκόμαστε στο 2022 και αυτό δεν έχει συμβεί. Η κυκλοφορία φαίνεται τώρα πως θα καθυστερήσει αρκετά, καθώς το Spotify αρνείται να μας δώσει μια νέα ETA.

Δείτε επίσης: Spotify: Η απουσία εγγενούς υποστήριξης HomePod οδηγεί σε ακυρώσεις συνδρομών

Spotify HiFi

Σε απάντηση σε ένα thread στα φόρουμ της κοινότητας του Spotify (μέσω 9to5Mac), η εταιρεία δήλωσε ότι το Spotify HiFi είναι ακόμα στα σκαριά, αλλά ότι δεν έχει λεπτομέρειες σχετικά με μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Για να το θέσω αλλιώς, το λανσάρισμα δεν είναι πιθανό να γίνει σύντομα, οπότε μην κρατάτε την αναπνοή σας.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Spotify

Το Spotify δέχεται αυξανόμενη πίεση να απελευθερώσει αυτή τη δυνατότητα, ειδικά τώρα που οι ανταγωνιστές έχουν μπει στη μάχη. Το Apple Music πέρυσι απέκτησε spatial audio και υποστήριξη streaming χωρίς απώλειες, ενώ η Tidal προσφέρει μουσική MQA στον κατάλογό της από το 2017. Επιπλέον, στην περίπτωση του Apple Music, αυτές οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν για τους υπάρχοντες συνδρομητές, γεγονός που τις κάνει πιο δελεαστικές από τις τρέχουσες προτάσεις του Spotify – οι οποίες θα έχουν επιπλέον κόστος. Συνδυάστε το με το γεγονός ότι τόσο το Apple Music όσο και το Spotify κοστίζουν 10 $ το μήνα, το πρώτο γίνεται ξαφνικά η καλύτερη συμφωνία.

Spotify HiFi

Δείτε επίσης: Το Spotify φέρνει τα real-time lyrics σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως

Και ποιος είναι ο λόγος πίσω από την καθυστέρηση; Θα αφήσουμε αυτές τις θεωρίες σε εσάς, καθώς η απάντηση του φόρουμ δεν παρέχει και πολλές λεπτομέρειες. Μια υπόθεση είναι ότι η προσέγγιση του Apple Music έκανε το Spotify να ξανασκεφτεί τη δική του, οπότε τώρα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο κατά την ανάπτυξη. Αν και παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές music streaming στον κόσμο, δεν θα αργήσει ο καιρός πριν ο αγώνας για το streaming hi-fi γίνει ένα παιχνίδι catch-up.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS