ΑρχικήgamingFortnite: Η πρόσφατη ενημέρωση φέρνει καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους

Fortnite: Η πρόσφατη ενημέρωση φέρνει καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Fortnite, 19.01, μόλις κυκλοφόρησε και έφερε μαζί της έναν ταραχώδη καιρό, προσθέτοντας στον χάρτη καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους και θεαματικές αστραπές.

Δείτε επίσης: Το Epic Games Store χαρίζει την τριλογία Tomb Raider

Fortnite

Δείτε επίσης: Το Xbox Game Studios είχε μια πολύ καλή χρονιά στο Steam

Αυτές οι ολοκαίνουργιες καταιγίδες δεν είναι εδώ μόνο για να σας δημιουργήσουν προβλήματα, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έξυπνο μέσο για να ξεφύγετε από τη ζέστη της μάχης και να εξοντώσετε με διαφορετικό τρόπο τους αντιπάλους σας. Η χρήση της ενέργειας μιας καταιγίδας για να γλιστρήσει μακριά από τον κίνδυνο δεν επιφέρει κυρώσεις για την υγεία και ακόμη και το να πέσετε κάτω από έναν ανεμοστρόβιλο που σας ανέβασε ψηλά στον αέρα θα σας προκαλέσει μηδενική ζημιά, οπότε μη διστάσετε να ασχοληθείτε με την καταδίωξη και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνάμεις της φύσης προς όφελος σας.

Επιπλέον, οι κεραυνοί προκαλούν εκπληκτικά μικρή ζημιά στη γραμμή της υγείας σας και συνοδεύονται από το μπόνους της προσωρινής ώθησης της ταχύτητας. Μπορείς να σε χτυπάει κεραυνός μόνο μία φορά ανά καταιγίδα, αλλά σίγουρα αξίζει να προσπαθήσεις να βάλεις στόχο την οργή του Δία, κάτι που λέει η Epic ότι μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες να σταθείς στο νερό κάτω από ένα σκοτεινό σύννεφο ή να σκαρφαλώσεις στο υψηλότερο σημείο που μπορείς να βρεις κοντά σε μια καταιγίδα.

Fortnite

Δείτε επίσης: UltraGear 17G90Q: Tο πρώτο gaming laptop της LG έρχεται με κορυφαία features

Μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι αυτές οι νέες δυναμικές καταιγίδες σίγουρα προσθέτουν έναν αέρα απειλής στους γύρους του παιχνιδιού Battle Royale της Epic και – μαζί με ένα νέο όπλο με τη μορφή ενός πυροβόλου όπλου που μπορεί να βάλει φωτιά σε αντικείμενα και εχθρούς – δημιουργεί ένα εντελώς πιο επικίνδυνο περιβάλλον αίσθησης στο Fortnite, το οποίο είναι πλέον γεμάτο με νέες ευκαιρίες για πειραματισμό με αιφνιδιασμούς που βασίζονται σε καταιγίδες.

Πηγή πληροφοριών: nintendolife.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS