ΑρχικήinetΗ Tesla αφαίρεσε οποιαδήποτε αναφορά για το 2022 από το Cybertruck site

Η Tesla αφαίρεσε οποιαδήποτε αναφορά για το 2022 από το Cybertruck site

Η Tesla έχει αφαιρέσει οποιαδήποτε αναφορά για το έτος 2022 από το Cybertruck site, ένα κακό σημάδι για όποιον ελπίζει να αγοράσει το ηλεκτρικό φορτηγό πριν από το τέλος του έτους. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε το 2019.

Δείτε επίσης: Χάκερ ισχυρίζεται ότι έχει πάρει τον έλεγχο 25 αυτοκινήτων Tesla

Tesla Cybertruck

Η αφαίρεση, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το Mashable, έγινε πιθανότατα στα μέσα Δεκεμβρίου. Η Tesla αφαίρεσε οποιαδήποτε αναφορά σε πληροφορίες τιμολόγησης ή μοντέλου τον Οκτώβριο, αλλά αυτό το πιο πρόσφατο scrub στον ιστότοπο της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων αφαιρεί το έτος 2022.

Το Cybertruck ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019 και χαρακτηρίστηκε από τον CEO της Tesla, Elon Musk, ως κάτι που μοιάζει με το «τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού από το μέλλον». Αλλά το όχημα έγινε αντικείμενο χλευασμού όταν τα «άφθαρτα» παράθυρά του καταστράφηκαν και το σχήμα του παραμορφώθηκε όταν ο Musk έριξε το όχημα πάνω σε έναν πυλώνα μετά το δείπνο του στο Μαλιμπού.

Δείτε επίσης: Η Tesla παρέδωσε περίπου 1 εκατομμύριο ηλεκτρικά οχήματα το 2021

Η παραγωγή έπρεπε να ξεκινήσει το 2021, αλλά τον Αύγουστο, η Tesla ανακοίνωσε ότι η παραγωγή θα καθυστερούσε μέχρι το 2022. Τώρα ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα φαίνεται να αμφισβητείται, αν και ο Musk μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει την αφαίρεση της χρονολογίας από το site.

Tesla Cybertruck

Όταν ο Musk ανακοίνωσε για πρώτη φορά το Cybertruck, υποσχέθηκε ότι θα κόστιζε 39.900 δολάρια και θα ρυμουλκούσε έως και 7.500 pounds. Αλλά όλες αυτές οι υποσχέσεις τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, με το έτος παραγωγής το 2022 να είναι απλώς η τελευταία αποτυχία.

Η Tesla υποτίθεται ότι πρόκειται να παράγει το Cybertruck στο εργοστάσιό της στο Ώστιν του Τέξας, αλλά, και πάλι, δεν υπάρχει τρόπος να πάρουμε κάποια επιβεβαίωση για αυτές τις πληροφορίες καθώς ο Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται πραγματικά μια ομάδα δημοσίων σχέσεων.

Δείτε επίσης: Η Tesla ανακαλεί σχεδόν μισό εκατ. αυτοκίνητα για λόγους ασφαλείας

Οι προπαραγγελίες για το Cybertruck εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες με κατάθεση $100. Θα κυκλοφορήσει όμως το παράξενο, ηλεκτρικό φορτηγό του μέλλοντος του Musk πριν από το ιπτάμενο αυτοκίνητο; Αυτό μένει να φανεί.

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS