ΑρχικήHow ToΠως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο...

Πως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο υπολογιστής

Πως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο υπολογιστής ή για να κάνεις restart χρειάζεσαι την βοήθεια τεχνικού… Θέλετε να κάνετε μια ψηφιακή φάρσα στους φίλους σας, όμως δεν είστε ειδικός στους υπολογιστές; Μην ανησυχείτε γιατί υπάρχουν πολλές geeky τοποθεσίες για φάρσες, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα διασκεδαστικό αστείο στους φίλους σας.

Prank Sites
Πως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο υπολογιστής

Δείτε επίσης: «Μαζική» επίθεση hacking έπληξε κυβερνητικά sites στην Ουκρανία

Αν θέλετε να ικανοποιήσετε το τρολ που κρύβεται μέσα σας, αλλά δεν θέλετε να υπερβάλλετε, έχουμε αυτό που χρειάζεστε! Από έναν προσομοιωτή φάρσας χάκερ μέχρι έναν ψεύτικο ιστότοπο πειρατείας, δείτε επτά Prank Sites για να ξεγελάσετε τους φίλους σας!

1. Pranx

Το Pranx είναι ένας από τους πιο ξεκαρδιστικούς ιστότοπους για φάρσες. Όταν συνδεθείτε στον προσομοιωτή φάρσας χάκερ, θα δείτε μια σειρά από οθόνες που φαίνεται να εκτελούν διαφορετικά προγράμματα hacking. Επάνω δεξιά, θα δείτε διαφορετικά εικονίδια, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών συμβάντων όπως: Βάση δεδομένων Interpol, Nuclear plant, Password cracker και Bitcoin miner.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τον κλασικό συνδυασμό χρωμάτων σε πράσινο και μαύρο, που του δίνει μια αρκετά δυσοίωνη αίσθηση. Υπάρχει ακόμη και μια ζωντανή ροή που δείχνει τη ληστεία μίας τράπεζας, η οποία όμως είναι απλά ένα βίντεο.

Υπάρχουν επίσης πολλές ειδοποιήσεις που μπορείτε να ρυθμίσετε σε αυτόν τον προσομοιωτή φάρσας χάκερ, όπως:

  • Εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού
  • Αντίστροφη μέτρηση αυτοκαταστροφής
  • Λήψη προσωπικών ή εμπιστευτικών πληροφοριών
  • Άκρως απόρρητες προειδοποιήσεις

2. Hacker Typer

Αν θέλετε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είστε ένας χάκερ υψηλού επιπέδου ή ειδικός στον τομέα της κωδικοποίησης, το Hacker Typer είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε την απόλυτη φάρσα. Αυτή είναι η ιδανική φάρσα για να ξεγελάσετε έναν συνάδελφο που δεν θα σταματήσει να κοιτάζει έκπληκτος την οθόνη σας!

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τίποτα από προγραμματισμό, το Hacker Typer θα διασφαλίσει ότι θα φαίνεστε σαν ειδικός προγραμματισμού ανώτατου επιπέδου. Ο ιστότοπος έχει μαύρο φόντο, με έναν δρομέα που αναβοσβήνει επάνω αριστερά. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο και θα αρχίσετε να γράφετε κώδικα σαν επαγγελματίας. Προφανώς ο κώδικας είναι ψεύτικος, αλλά στα άπειρα μάτια δεν ξεχωρίζει από κανονικό!

Μετά από μια σύντομη περίοδο, ο ιστότοπος εμφανίζει αυτόματα ένα σφάλμα “Απόρριψης πρόσβασης”, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να προσπαθείτε να εισβάλετε σε κάποια άκρως απόρρητη βάση δεδομένων!

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος, την ταχύτητα και τα χρώματα του ιστότοπου όπως σας ταιριάζει.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια σειρά συνδέσμων για άτομα που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, κάτι που είναι μια ωραία πινελιά.

Δείτε ακόμα: 5 ιστότοποι για να μάθετε πώς να κάνετε ethical hack

Πως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο υπολογιστής
Πως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο υπολογιστής

3. Geek Prank

Το GeekPrank είναι ένας ακόμα ιστότοπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μια διασκεδαστική φάρσα στους φίλους σας. Η διεπαφή μοιάζει ακριβώς με τα Windows XP, επομένως είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να κάνετε τους φίλους σας να πιστεύουν ότι έχετε αντικαταστήσει το λειτουργικό τους σύστημα.

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές φάρσας, συμπεριλαμβανομένων επιλογών όπως: Ψεύτικη προειδοποίηση για ιούς, FBI lock, Cracked screen, TV (white) noise on the display, Hack warning και The Matrix rain. Εμφανίζει ακόμη και το Blue screen of death σε τυχαία διαστήματα και φαίνεται να επανεκκινείται αυτόματα. Ο κέρσορας κρύβεται αυτόματα στον ιστότοπο όταν το κάνετε αυτό.

Εάν το κρατήσετε σε πλήρη οθόνη, ο φίλος σας δεν θα μάθει ποτέ τι συνέβη στον υπολογιστή του, εκτός αν του το πείτε ή ελαχιστοποιήσει την οθόνη ακούσια!

4. WhatsFake

Το επόμενο στη λίστα είναι το WhatsFake, που με απλά λόγια είναι μια ψεύτικη γεννήτρια συνομιλίας. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε πτυχή της οθόνης, από την εικόνα προφίλ των συνομιλιών έως το ρολόι του τηλεφώνου. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά πειστικό μήνυμα WhatsApp για να κοροϊδέψετε τους φίλους σας, αυτός είναι o ιστότοπος που χρειάζεστε. Μπορεί να μην είναι ένας ψεύτικος ιστότοπος hacking, αλλά προσφέρει πολλούς τρόπους για να κάνετε φάρσα στους φίλους σας.

5. Google Terminal

Εάν θέλετε να εμφανιστείτε ως ρετρό χρήστης ιστού στους φίλους σας, δοκιμάστε το Google Terminal. Δημιουργήθηκε για να δείξει πώς θα μπορούσε να φαινόταν η Google στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και η έμπνευση είναι ασυνήθιστη. Μπορείτε να προσθέσετε συμβολοσειρές αναζήτησης και να πατήσετε τα πλήκτρα για να εκτελέσετε αναζητήσεις. Αναφέρεται ακόμη και σε κειμήλια όπως το Commodore 64 και το Apple II.

Σύμφωνα με το θέμα, ο κέρσορας σας δεν θα λειτουργεί στον ιστότοπο, επομένως όλες οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες μέσω του πληκτρολογίου. Είναι μια ξεκαρδιστική άποψη για το πώς θα μπορούσε να φαινόταν η Google πριν από περισσότερα από τριάντα χρόνια. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές εμφάνισης, όπως: Google Underwater, Google Mirror, και η χακαρισμένη έκδοση του παιχνιδιού Offline Dinosaur!

Δείτε επίσης: Κυβερνητικοί ιστότοποι του Αϊντάχο καταλήφθηκαν από hackers

Πως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο υπολογιστής
Πως να το παίξεις χάκερ ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει ο υπολογιστής

6. Fake Update

Ποιος δεν μισεί αυτές τις τυχαίες ενημερώσεις των Windows; Αν θέλετε να κάνετε μια διασκεδαστική φάρσα στον υπολογιστή του φίλου σας που να προσομοιώνει μια οθόνη ενημέρωσης, το Fake Update είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Μόλις συνδεθείτε, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε μία από τις πολλές οθόνες φόρτωσης. Ο ιστότοπος έχει επιλογές όπως: Windows 98, macOS, Windows 7, Windows 10 και Steam.

Απλώς επιλέξτε μία και αυτόματα o κέρσορας θα εξαφανιστεί και θα ξεκινήσει να εκτελείται μια ενημέρωση, η οποία στην πραγματικότητα δεν τελειώνει ποτέ. Απλώς τοποθετήστε το σε πλήρη οθόνη όταν ο φίλος σας φύγει από το γραφείο του για λίγο και δείτε τον να θυμώνει με την οθόνη του υπολογιστή του.

7. ShadyURL

Το ShadyURL είναι ένας ξεκαρδιστικός ιστότοπος που κρύβει τους συνδέσμους σε «επικίνδυνα» πράγματα. Μπορεί για παράδειγμα να μετατρέψει το Twitter σε έναν πολύ ύποπτο σύνδεσμο. Μπορείτε να στείλετε αυτούς τους συνδέσμους στους φίλους σας και να τους παρακολουθήσετε να τρελαίνονται!

Αν βαριέστε όλο και περισσότερο τον χρόνο, αρχίστε να διασκεδάζετε με αυτούς τους ειδυλλιακούς ιστότοπους φάρσας. Ιστότοποι όπως ο προσομοιωτής φάρσας χάκερ ή το GeekPrank είναι ιδανικοί για να δοκιμάσετε εάν θέλετε να μειώσετε λίγο το στρες από την εργασία σας.

Εάν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο, μπορείτε επίσης να μάθετε μερικά διασκεδαστικά DIY χόμπι που δεν απαιτούν καν πολύ χώρο!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS