ΑρχικήinetΤα παιχνίδια PlayStation 3 είναι πλέον ορατά στο PlayStation 5 Store

Τα παιχνίδια PlayStation 3 είναι πλέον ορατά στο PlayStation 5 Store

Το φημολογούμενο πρόγραμμα Spartacus της Sony φαίνεται να είναι ο ανταγωνιστής του Xbox Game Pass που περιμένουν οι fans του PlayStation, αλλά οι επίσημες πληροφορίες σχετικά με αυτό το περίεργο νέο project δεν είναι πολλές. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Spartacus υποτίθεται ότι είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής κλασικών τίτλων από παλιές κονσόλες PS και μερικές νέες λίστες παιχνιδιών στο κατάστημα παιχνιδιών PlayStation 5 φαίνεται να προτείνουν το ίδιο.

PlayStation

Δείτε επίσης: Η Sony ανακοινώνει τις προδιαγραφές του PlayStation VR 2

Οι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν ότι το κατάστημα παιχνιδιών PlayStation 5 έχει πλέον επίσημες λίστες για το Dead or Alive 5 και μερικά άλλα παιχνίδια, όλα – μέχρι στιγμής – αποκλειστικά για το PlayStation 3. Από τότε που ο Jason Schreier του Bloomberg ανέφερε ότι οι συνδρομές Spartacus θα μπορούν να προσφέρουν πρόσβαση σε αποκλειστικότητες του PS, τόσο σύγχρονες όσο και παλιές, αυτά τα νέα listings υποδηλώνουν ότι το έργο θα μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο από ό,τι αρχικά είχε προταθεί.

Η εμφάνιση ορισμένων Παιχνιδιών PlayStation 3 στο κατάστημα PS5 που αρχικά αναφέρθηκε από τον Jordan Middler μέσω Twitter αρχικά περιοριζόταν μόνο στο Dead or Alive 5, αλλά η λίστα από τότε έχει αυξηθεί για να περιλαμβάνει το Bejeweled 3 και το Prince of Persia: The Two Thrones HD. Δεδομένου ότι το PlayStation Store είναι μια γενικευμένη αγορά με παιχνίδια για όλες τις κονσόλες Sony με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, αυτό από μόνο του δεν θα ήταν άξιο αναφοράς, αλλά οι χρήστες του PS5 συνήθως δεν βλέπουν πληροφορίες τιμολόγησης για παιχνίδια που δεν μπορούν να αγοράσουν εξαρχής.

Δείτε επίσης: Γιατί η αγορά ενός PlayStation 5 (PS5) γίνεται ακόμα πιο δύσκολη;

Είναι αυτονόητο ότι αυτή δεν είναι η επίσημη επιβεβαίωση μιας δυνατότητας του Sony Spartacus και ότι υπάρχει κάθε πιθανότητα αυτό να είναι απλώς ένα οπτικό σφάλμα στο PS Store. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα παιχνιδιών PS3 στις πιο πρόσφατες κονσόλες PlayStation θα ήταν ένα τεράστιο όφελος για την εταιρεία.

Στην πραγματικότητα, η νέα συνδρομητική υπηρεσία PlayStation θα είναι λειτουργικά ένας συνδυασμός PS Plus και PS Now, αλλά με κλιμακωτή δομή τιμολόγησης. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η πρόσβαση στα παιχνίδια του PlayStation 3 θα περιορίζεται στο επίπεδο με την υψηλότερη τιμή, το οποίο θα περιλαμβάνει και τίτλους PS1 και PS2. Δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα Spartacus είναι ελάχιστες, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να δουν εάν η Sony έχει μια πραγματικά συναρπαστική εναλλακτική λύση στο Xbox Game Pass.

Δείτε επίσης: Σύντομα στα PlayStation 5 θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Music

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σφάλμα, με το PS Store να αντλεί πιθανώς τις πληροφορίες τιμής του από τις βιβλιοθήκες του PS Now όπου οι χρήστες μπορούν να νοικιάζουν προϊόντα μεμονωμένα. Προς το παρόν, οι fans του PlayStation θα πρέπει να περιμένουν και να δουν τι θα γίνει και αν όντως σχετίζεται με το Spartacus.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS