ΑρχικήgamingΤα Chromebook με εστίαση στο gaming είναι κοντά στην πραγματικότητα!

Τα Chromebook με εστίαση στο gaming είναι κοντά στην πραγματικότητα!

Οι φιλοδοξίες της Google για Chromebook που εστιάζουν στο gaming μπορεί να είναι κοντά στην πραγματικότητα. Μετά από χρόνια διαφόρων φημών που κυκλοφορούν, εντοπίστηκαν αναφορές σε νέα Chromebook gaming σε δοκιμαστικές εκδόσεις του Chrome OS.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα gaming laptops για το 2022

Chromebook gaming

Η Google αποκάλυψε πριν από δύο χρόνια ότι εργαζόταν για την υποστήριξη Steam για Chromebook, αλλά από τότε δεν έχουμε μάθει και πολλά για το εγχείρημα.

Δείτε επίσης: Samsung: Έρχονται οι πρώτες gaming οθόνες με υποστήριξη HDR10+

Το 9to5Google αναφέρει ότι έχουν εντοπιστεί τρία κωδικά ονόματα για πιθανά gaming Chromebook, όλα με keyboards RGB. Η δημοσίευση εικάζει ότι τόσο η HP όσο και η Lenovo θα μπορούσαν να δοκιμάζουν gaming Chromebook, με βάση τα contributions των εργαζομένων στον κώδικα του Chrome OS. Μια τρίτη μυστηριώδης συσκευή, με την κωδική ονομασία Ripple, φαίνεται να είναι ένα tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο.

Chromebook gaming

Δείτε επίσης: UltraGear 17G90Q: Tο πρώτο gaming laptop της LG έρχεται με κορυφαία features

Επίσης, έχει ανακαλυφθεί και ένα νέο flag στο Chrome OS που επιτρέπει την υποστήριξη πληκτρολογίου RGB, κάτι που είναι δημοφιλές σε gaming laptops από τη Razer και πολλά άλλα OEMs. Αν και το flag θα μπορούσε απλώς να είναι πρόσθετη υποστήριξη για υπάρχοντα πληκτρολόγια USB, η 9to5Google πιστεύει ότι αυτή η υποστήριξη Chrome OS RGB προστίθεται ειδικά για αυτά τα Chromebook που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Τα keyboards RGB είναι τίποτα χωρίς παιχνίδια και το Steam θα είναι το κλειδί για να γίνουν πραγματικότητα αυτά τα gaming Chromebook.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS