ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε restart των Chrome extensions χωρίς επανεκκίνηση του Chrome

Πώς να κάνετε restart των Chrome extensions χωρίς επανεκκίνηση του Chrome

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις επεκτάσεις στο Google Chrome για Windows, Mac ή Linux, είναι εύκολο να επανεκκινήσετε τις επεκτάσεις ανεξάρτητα χωρίς να κάνετε επανεκκίνηση του ίδιου του Chrome. Θα διατηρήσετε όλες τις ανοιχτές καρτέλες σας. Δείτε πώς να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Πώς να εισάγετε σελιδοδείκτες στον Google Chrome

Chrome

Μερικές φορές οι επεκτάσεις ενεργοποιούνται. Μπορεί να επιβραδύνουν το πρόγραμμα περιήγησης με διαρροή μνήμης ή σφάλμα και να σταματήσουν να λειτουργούν. Σε αυτήν την περίπτωση, η επανεκκίνηση της επέκτασης μπορεί να διαγράψει προσωρινά ορισμένα σφάλματα. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να το κάνετε αυτό στο Chrome χωρίς να χρειάζεται να χάσετε όλα τα ανοιχτά παράθυρα και τις καρτέλες σας.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Τρόπος ενεργοποίησης των flags για δοκιμή δυνατοτήτων beta

Αρχικά, ανοίξτε τον Google Chrome. Σε οποιοδήποτε παράθυρο, κάντε κλικ στο εικονίδιο των “Extensions” στη γραμμή εργαλείων. (Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το μενού του Chrome κάνοντας κλικ στο κουμπί με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε More Tools > Extensions.)

Όταν εμφανιστεί το μενού “Extensions”, κάντε κλικ στο “Manage Extensions”.

Στην καρτέλα “Manage Extensions” που ανοίγει, κάθε εγκατεστημένη επέκταση έχει το δικό της πλαίσιο. Εντοπίστε το όνομα της επέκτασης που θέλετε να επανεκκινήσετε και κάντε κλικ στο διακόπτη δίπλα της για να την απενεργοποιήσετε.

Chrome

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στον ίδιο διακόπτη δίπλα στην επέκταση που μόλις απενεργοποιήσατε για να την ενεργοποιήσετε ξανά.

Δείτε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης στον Google Chrome

Η επέκταση φορτώθηκε ξανά και είναι πλέον ενεργή. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με όποιες άλλες επεκτάσεις έχετε εγκαταστήσει. Καλή περιήγηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS