ΑρχικήinetΤο Netflix προσθέτει υποστήριξη για το chipset Exynos 2200

Το Netflix προσθέτει υποστήριξη για το chipset Exynos 2200

Δεν απέχουμε πολύ από την πρώτη ναυαρχίδα smartphone της Samsung για το 2022. Από το σχεδιασμό και τις πλήρεις προδιαγραφές έως τις πιθανές τιμές, η σταθερή ροή διαρροών τους τελευταίους μήνες δεν έχει αφήσει και πολλά στην φαντασία για τη σειρά Galaxy S22. Τώρα φαίνεται πως το Netflix επιβεβαίωσε μια βασική λεπτομέρεια για το lineup.

Δείτε επίσης: Το Netflix λανσάρει ένα site για να δημοσιεύει ειδήσεις για τις ταινίες της

Netflix Exynos 2200

Εκτός από τη διατήρηση λιστών με smartphone και tablet που υποστηρίζουν streaming Netflix HD, το Netflix διαθέτει μια παρόμοια λίστα για συμβατά chipset. Η εταιρεία μόλις ενημέρωσε αυτήν τη λίστα με την προσθήκη του Exynos 2200, του chipset που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα τροφοδοτεί τη σειρά Galaxy S22 στις περισσότερες περιοχές.

Δείτε επίσης: Διακοπή σε διακομιστή Amazon προκάλεσε προβλήματα σε Netflix, Ring και παραδόσεις

Το γεγονός ότι η σειρά Galaxy S22 θα υποστηρίζει Netflix HD (και σίγουρα και HDR) είναι αρκετά προφανές και αναμενόμενο, αλλά παρόλα αυτά, αυτή η ανακάλυψη επιβεβαιώνει έμμεσα ότι τα νέα τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από το νέο chipset που ανακοινώθηκε. Σημειώστε ότι σε περιοχές όπως οι ΗΠΑ, η Ινδία και η Κίνα, η Samsung αναμένεται να πουλήσει μοντέλα με Snapdragon 8 Gen 1.

Η σειρά Galaxy S22 θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου. Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια σας το πιο πρόσφατο και καλύτερο της Samsung, μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα για το Galaxy S22 σας και να λάβετε επιπλέον πίστωση 50 $.

Netflix Exynos 2200

Αναμένουμε τουλάχιστον τρία τηλέφωνα στην εκδήλωση Galaxy Unpacked: τα Galaxy S22, Galaxy S22 Plus και Galaxy S22 Ultra. Φήμες λένε ότι το Galaxy S22 θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών και το Galaxy S22 Plus ένα μεγαλύτερο πάνελ 6,6 ιντσών, με αμφότερα να διαθέτουν έναν κύριο φακό 50 MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 12 MP και έναν τηλεφακό 10 MP. Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να έχουν παρόμοιο σχεδιασμό.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να διαγράψετε ένα profile;

Το Galaxy S22 Ultra θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα συσκευή από την τριάδα. Πιστεύεται ευρέως ότι είναι διάδοχος της σειράς Galaxy Note και φέρεται να διαθέτει κυρτή οθόνη και υποδοχή S Pen.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS