ΑρχικήUpdatesYouTube για Android: Στο fullscreen θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα

YouTube για Android: Στο fullscreen θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα

Το YouTube τείνει να αναθεωρεί τον ιστότοπό του και τις εφαρμογές για κινητά ανά component. Το τελευταίο παράδειγμα αυτού είναι ένας μεγάλος επανασχεδιασμός, ειδικά σε fullscreen mode, του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο στο YouTube για Android.

Δείτε επίσης: Youtuber δημιούργησε ένα Power Bank ικανό να φορτίσει 5,000 smartphones

YouTube Android

Δείτε επίσης: YouTube: Πώς να επιταχύνετε/επιβραδύνετε την ταχύτητα αναπαραγωγής

Η κύρια διαφορά είναι μια σειρά κουμπιών στο κάτω μέρος της οθόνης που σας επιτρέπουν να σας αρέσει, να μην σας αρέσει, να ανοίγετε σχόλια στη δεξιά πλαϊνή γραμμή, να αποθηκεύετε στη λίστα αναπαραγωγής και να τα κοινοποιείτε. Στα δεξιά υπάρχει μια εμφανής συντόμευση “More Videos” με προεπισκόπηση μικρογραφιών που ανοίγει το συνηθισμένο καρουζέλ άλλων πραγμάτων για παρακολούθηση. Αντιστοιχίζεται στην ουρά Up Next.

Ως αποτέλεσμα αυτών των νέων ενεργειών, η λωρίδα χρόνου/σκόπησης βίντεο ωθείται προς τα επάνω, κάτι που είναι ένα δευτερεύον πλεονέκτημα αυτού του επανασχεδιασμού.

Αλλού, θα παρατηρήσετε ότι το YouTube έχει αντικαταστήσει το κουμπί overflow των τριών κουκκίδων με ένα πιο απλό εργαλείο ρυθμίσεων κατά την προβολή τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν αλλαγές σε αυτό το μενού σήμερα. Τέλος, πατώντας το chevron δίπλα στον τίτλο του βίντεο θα ανοίξει το πλαϊνό πλαίσιο “Description”.

Δείτε επίσης: Η πιο ακριβοπληρωμένη “female YouTuber” του 2021 ήταν μια 7χρονη

Αυτός ο επανασχεδιασμός του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο του YouTube στο Android κυκλοφορεί ευρέως σήμερα – η εφαρμογή iOS μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί. Συνολικά, σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα από το fullscreen UI για μια καλύτερη εμπειρία με επίκεντρο το περιεχόμενο.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS