ΑρχικήGamingCloud gaming: Η Stadia φέρνει 100 νέους τίτλους το 2022

Cloud gaming: Η Stadia φέρνει 100 νέους τίτλους το 2022

Το cloud gaming είναι ένας καινοτόμος χώρος, με την Stadia να κυριαρχεί και να τον αναπτύσσει με τον δικό της τρόπο. Υπήρξε μια φήμη από το Business Insider, ότι η Google έθεσε εκτός προτεραιότητας της, την Stadia, για να προωθήσει την καινούρια της πλατφόρμα, το Google Stream.

Το Google Stream είναι μια πλατφόρμα που διαθέτει κοινή δομή με την Stadia αλλά εξυπηρετεί τις εταιρίες που δεν θέλουν να συνδέονται με την επωνυμία “Stadia”. Σύμφωνα με τις φήμες, η Stadia επικεντρώνεται κατά 80% σε αυτή την σύνδεση, ενώ στο υπόλοιπο 20% επικεντρώνεται στους χρήστες της εφαρμογής.

Με την σειρά της, η Stadia απάντησε μέσω Twitter στις φήμες λύνοντας όποιες απορίες υπάρχουν για την πορεία της το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Stadia δεν κινδυνεύει να κλείσει. Ακόμη 100 τίτλοι έρχονται το 2022.

Η Stadia μας διαβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω στη βελτιστοποίηση του cloud gaming και ότι σκοπεύει να εισάγει 100 ακόμα τίτλους παιχνιδιών στην πλατφόρμα της, κατά τη διάρκεια του 2022.

Διαβάστε επίσης: Google Stadia: Η υπηρεσία cloud gaming φτάνει στο Android TV

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός εκπροσώπου της Google, το κύριο πλάνο τους ήταν πάντα να παρέχουν σε συνεργάτες την τεχνολογία τους προς όφελος των πελατών τους. Να σημειωθεί ότι η Google έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί περαιτέρω με τρίτες εταιρίες παρέχοντας την τεχνολογία της Stadia σε επαγγελματίες συνδρομητές και τακτικούς παίκτες. Το Google Stream υπήρχε πάντα στο πλάνο και δεν εκτροχιάζει την πορεία της Stadia.

Αν και η Stadia έχει την πιο εξελιγμένη δομή στο cloud gaming, όταν στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους που είχε θέσει η Google, οι fans της αγχώθηκαν για την πορεία της. Αδιαμφισβήτητα όμως, η Stadia έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ήρθε για να μείνει! Η λειτουργία της θα συνεχιστεί σίγουρα για τα επόμενα 10 χρόνια, στα οποία η εταιρία σκοπεύει να εξελίξει ακόμα περισσότερο την υπηρεσία.

Cloud gaming: Η Stadia φέρνει 100 νέους τίτλους το 2022

Συμπερασματικά, παρ’όλο που η Stadia δεν πέτυχε τον σκοπό που της έθεσε η Google, έχει απίστευτη υποστήριξη από το fanbase της. Επιπρόσθετα, η Stadia έχει διαχειριστεί με πολύ σωστό τρόπο την κριτική των χρηστών είτε θετική, είτε αρνητική και βελτιώνει ενεργά την υπηρεσία με επιτυχία. Ακόμα και αν καταρρεύσει η Stadia στο μέλλον, το αντίκτυπο που θα έχει αφήσει στην ιστορία του cloud gaming θα είναι εμφανές. Οι χρήστες είτε παίζουν στην Stadia, είτε παίζουν στην Google Stream, θα χρησιμοποιούν μια υπηρεσία φτιαγμένη από μια ομάδα που κάνει την διαφορά και προσπαθεί για την βελτιώσει χρησιμοποιώντας τις καλύτερες διαθέσιμες δομές.

Διαβάστε επίσης: Xbox games στο App Store: Η Microsoft είχε βρει λύση και απορρίφθηκε

Η εξέλιξη του Cloud Gaming

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το cloud gaming είναι ακόμα σε πρώιμα στάδια και δεν το προτιμούν πολλοί. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην Google να το εξελίξει και να κυριαρχίσει στον κλάδο. Παρόμοια προσπάθεια έκανε και η Sony, η οποία απέτυχε λόγω κακής συνδεσιμότητας. Πέρα από την GeForce NOW της Nvidia και το Xbox, δεν υφίσταται άλλη εταιρία που προσφέρει με επιτυχία cloud gaming, ενώ η εισαγωγή της Google στον χώρο δίνει την ευκαιρία για πολλές καινοτομίες στον τομέα.

Πηγή πληροφοριών:chromeunboxed.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS