ΑρχικήinetΗ Microsoft δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά των Windows 11

Η Microsoft δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά των Windows 11

Η Microsoft φαίνεται να εργάζεται σε πολλά νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 τα οποία δεν έχει ανακοινώσει δημόσια. Οι αναφορές σε αυτοκόλλητα για desktop wallpapers, η δυνατότητα απόκρυψης της γραμμής εργασιών για tablet και μια ενότητα βιωσιμότητας στα Settings έχουν ανακαλυφθεί στην πιο πρόσφατη δοκιμαστική έκδοση των Windows 11. Οι νέες δυνατότητες αποκαλύφθηκαν λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Microsoft ότι θα δοκιμάσει περισσότερες πειραματικές δυνατότητες των Windοws 11.

Δείτε επίσης: Windοws 11: Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Remote Desktop;

Windows 11

Η νέα δυνατότητα προσαρμογής για τη μεταφορά αυτοκόλλητων σε desktop wallpapers στα Windοws 11 κοινοποιήθηκε από τον λάτρη των Windows, Albacore στο Twitter. Τα screenshots δείχνουν ότι θα μπορείτε να επιλέξετε αυτοκόλλητα, που βρίσκονται συνήθως σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, για μια ταπετσαρία και να τα επεξεργαστείτε από την επιφάνεια εργασίας. Επί του παρόντος, υπάρχουν widgets στα Windοws 11, αλλά δεν μπορούν να καρφιτσωθούν στο desktop, επομένως τα αυτοκόλλητα θα μπορούσαν να είναι μια εναλλακτική λύση για το desktop customization.

Δείτε επίσης: Τα Windοws 11 διευκολύνουν τον φωνητικό έλεγχο του PC σας

Ωστόσο, τα αυτοκόλλητα θα μπορούσαν να περιοριστούν σε μία μόνο οθόνη και οι αναφορές στη δυνατότητα στα Windοws 11 περιλαμβάνουν πολιτικές σχετικά με τη χρήση της εκπαίδευσης. Η Microsoft αποστέλλει επί του παρόντος τα Windows 11 SE σε νέα laptops χαμηλού κόστους για φοιτητές και είναι βελτιστοποιημένα ώστε οι εφαρμογές να εκκινούν πάντα σε πλήρη οθόνη σε ένα single display. Είναι πιθανό η νέα δυνατότητα αυτοκόλλητων να είναι μέρος των Windows 11 SE ή εκδόσεων των Windows 11 που εστιάζει στους καταναλωτές.

Ο Albacore ανακάλυψε και αναφορές σε ποια μέρη της λειτουργίας tablet επιστρέφουν στα Windows 11. Εμφανίστηκε μια νέα ρύθμιση της γραμμής εργασιών, με την ένδειξη “Automatically hide the taskbar when using your device as a tablet”.

Windows 11

Κατά τα άλλα, μια νέα ενότητα βιωσιμότητας στα Settings των Windοws 11 φαίνεται ότι θα προσφέρει συστάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ανακυκλωσιμότητα των συσκευών. Η Microsoft φαίνεται να μετονομάζει το Focus Assist σε απλώς Focus, με επιλογές προγραμματισμού της αθόρυβης λειτουργίας μέσω του Outlook.

Δείτε επίσης: Microsoft: Widgets τρίτων έρχονται σύντομα στα Windοws 11

Αυτές οι δυνατότητες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στους περισσότερους testers των Windows 11 και η Microsoft δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη την ύπαρξή τους. Η εταιρεία αναγνώρισε ότι οι λάτρεις των Windows, όπως ο Albacore, «ανακάλυψαν ότι ορισμένες λειτουργίες είναι σκόπιμα απενεργοποιημένες» στις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 11.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS