ΑρχικήGamingNintendo: Σε 38 χρόνια έχει πουλήσει πάνω από 5,3 δις παιχνίδια

Nintendo: Σε 38 χρόνια έχει πουλήσει πάνω από 5,3 δις παιχνίδια

Η Nintendo τα τελευταία 38 χρόνια έχει πουλήσει πάνω από 5 δισεκατομμύρια παιχνίδια.

Nintendo

Δείτε επίσης: Νintendo: Ψεύτικα sites λένε ότι πωλούν Nintendo Switch σε χαμηλή τιμή

Η Nintendo είναι μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στη βιομηχανία του θεάματος. Η ακμάζουσα επιχείρηση games hardware της έχει αποφέρει έσοδα άνω των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τότε που κυκλοφόρησε το NES το 1983. Άλλα στοιχεία τα οποία είναι εξίσου εκπληκτικά: Η Nintendo τα τελευταία 38 χρόνια έχει αποστείλει πάνω από 814 εκατομμύρια συσκευές (πώλησε πάνω από 533 εκατομμύρια συσκευές handhelds).

Το software είναι εκεί που βρίσκονται οι πραγματικοί αριθμοί. Η Nintendo έχει πουλήσει 5,318 δισεκατομμύρια παιχνίδια μέχρι σήμερα σε όλες τις αναφερόμενες σειρές hardware της. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα συστήματα από το αρχικό NES έως το DS και το νεότερο Switch.

Δείτε επίσης: Νintendo: Θα παράγει 20% λιγότερες κονσόλες Switch λόγω έλλειψης chip

Το Νintendo Switch είναι αυτή τη στιγμή η τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις της Nintendo από άποψη software και hardware.

Δείτε επίσης: Masayuki Uemura: Πέθανε ο designer του Νintendo Entertainment System

Nintendo

Αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι η Sony έχει πουλήσει στην πραγματικότητα περισσότερα παιχνίδια από ό,τι η Nintendo. Από την κυκλοφορία του PlayStation 1 το 1997, η Sony έχει πουλήσει 5,646 δισεκατομμύρια μονάδες software σε όλες τις πλατφόρμες της.

Πηγή πληροφοριών: tweaktown.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS