ΑρχικήUpdatesInstagram: Τα accounts αποκτούν την νέα ενότητα «your activity»

Instagram: Τα accounts αποκτούν την νέα ενότητα «your activity»

Το Instagram διευκολύνει πολύ την αφαίρεση αναρτήσεων, σχολίων και άλλων δραστηριοτήτων από την πλατφόρμα. Η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών κυκλοφορεί νέα στοιχεία ελέγχου λογαριασμού που επιτρέπουν στους χρήστες να διαγράφουν μαζικά σχόλια και αναρτήσεις και να ελέγχουν προηγούμενες αλληλεπιδράσεις και δραστηριότητα αναζήτησης.

Δείτε επίσης: Ο Zuckerberg αφήνει την Ευρώπη χωρίς Facebook και Instagram;

Instagram

Οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες σε μια νέα ενότητα των προφίλ των χρηστών που θα ονομάζεται «your activity». Ο στόχος, σύμφωνα με το Instagram, είναι να διευκολυνθεί η επανεξέταση και η διαγραφή προηγούμενων αλληλεπιδράσεων. Ενώ στο παρελθόν ήταν τεχνικά δυνατό να διαγράψετε παλαιότερα likes, σχόλια και δημοσιεύσεις από το Instagram, ο μόνος τρόπος για να το κάνετε χωρίς να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας ήταν να βρείτε χειροκίνητα τις προηγούμενες αναρτήσεις σας μία προς μία και να διαγράψετε ότι θέλετε.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκτήσετε τον σύνδεσμο Instagram σας

Τώρα, η ενότητα «your activity» θα προσφέρει συντομεύσεις για την προβολή προηγούμενων αναρτήσεων στο timeline και το Story, καθώς και “likes” και σχόλια σε feeds άλλων χρηστών. Υπάρχουν και συντομεύσεις για τον έλεγχο του χρόνου που δαπανάται στην εφαρμογή, του ιστορικού αναζήτησης, των κλικ σε συνδέσμους και της δραστηριότητας σε επίπεδο λογαριασμού, όπως αλλαγές ονόματος χρήστη.

Instagram

Δείτε επίσης: Η Meta φέρνει τα 3D avatars στο Instagram

Το Instagram έκανε για πρώτη φορά προεπισκόπηση των αλλαγών τον Δεκέμβριο, σημειώνοντας τότε ότι θα μπορούσε να είναι «ιδιαίτερα σημαντικό για τους έφηβους να κατανοήσουν πληρέστερα ποιες πληροφορίες έχουν κοινοποιήσει στο Instagram». Η εφαρμογή τους τελευταίους μήνες έχει δεχθεί πίεση για τη δημιουργία περισσότερων λειτουργιών ασφάλειας για τους νεότερους χρήστες και η διευκόλυνση της κατάργησης της προηγούμενης δραστηριότητας θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας τρόπος για να «αποσυμπιεστεί» η κατάσταση.

Πηγή πληροφοριών:

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS