ΑρχικήinetGoogle: Κλείνουμε το Currents και μεταφέρουμε τους χρήστες στο Spaces

Google: Κλείνουμε το Currents και μεταφέρουμε τους χρήστες στο Spaces

Η Google κλείνει το Currents, μια εφαρμογή που έφερε στο G Suite το 2019, και αντ’ αυτού θα προωθήσει την οργανωτική εφαρμογή Spaces.

Google Currents

Δείτε επίσης: Γαλλική ρυθμιστική αρχή απορρήτου: Το Google Analytics παραβιάζει τον GDPR

Το Google Currents προοριζόταν να βελτιώσει τις εταιρικές συνομιλίες, συνδέοντας τους ανωτέρους με τους υφισταμένους. Η εταιρεία πιστεύε ότι θα αντικαταστήσει το Google+, το μη δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που έκλεισε το 2018.

Η Google θα αρχίσει να «καθαρίζει» το Currents το 2023 και θα μεταφέρει το περιεχόμενο των χρηστών στο Spaces. Δεν έχει καθορίσει ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα για το τέλος της ζωής του Currents, αλλά λέει ότι στο μεταξύ θα ενισχύσει το Spaces. Οι βελτιώσεις στο Spaces “περιλαμβάνουν υποστήριξη για μεγαλύτερες κοινότητες, επενδύσεις σε προηγμένη αναζήτηση, εργαλεία για την εποπτεία περιεχομένου και πολλά άλλα.”

Δείτε επίσης: Google One VPN: Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε χρήστες iPhone και iPad

Η Google θα ενισχύσει την αναζήτηση και την ανιχνευσιμότητα, θα βελτιώσει το Spaces ως πλατφόρμα για την ανάπτυξη εφαρμογών και θα εργαστεί σε εταιρικές λειτουργίες σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη συμμόρφωση, όπως η προστασία δεδομένων, η πρόληψη απώλειας δεδομένων και η υποστήριξη του Vault.

Google Currents

Η Google σχεδιάζει να κοινοποιήσει ένα χρονοδιάγραμμα για το κλείσιμο του Currents τους επόμενους μήνες.

“Εάν ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί το Currents, θα κοινοποιήσουμε ένα χρονοδιάγραμμα για τη μετεγκατάσταση των δεδομένων και άλλα ορόσημα τους επόμενους μήνες, καθώς και οδηγίες για να σας βοηθήσουμε με τη μετάβαση”, λέει η Google στην ανάρτηση της. Η Google κάνει την αλλαγή αυτή εξαιτίας της στροφής στην υβριδική εργασία.

Δείτε επίσης: Google: Διορθώνει κρίσιμες ευπάθειες σε Android συσκευές

Το Currents θα ενταχθεί στον αυξανόμενο σωρό των έργων με κλείσιμο της Google, τα οποία σύντομα θα περιλαμβάνουν επίσης τη δωρεάν επιλογή G Suite για χρήστες που επιθυμούν ένα προσωπικό όνομα domain.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS