ΑρχικήYoutubeSuper Bowl Halftime Show 2022: Dr. Dre και Snoop Dogg αποθεώθηκαν

Super Bowl Halftime Show 2022: Dr. Dre και Snoop Dogg αποθεώθηκαν

Οι Dr. Dre και Snoop Dogg άνοιξαν το ημίχρονο του Super Bowl LVI στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες, με το τραγούδι “The Next Episode“, στην οροφή ενός «σπιτιού». Εκατοντάδες χορευτές τους πλαισίωσαν, σε ένα πάρτι που θα θυμόμαστε για καιρό. Μαζί με τον καλεσμένο έκπληξη 50 Cent και τους Mary J. Blige, Kendrick Lamar και Eminem, απέτιναν φόρο τιμής σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του hip-hop.

Super Bowl

Δείτε επίσης: Η ομάδα 49ers του San Francisco δέχτηκε επίθεση ransomware από την Blackbyte

Εν μέσω αυξανόμενης έντασης για τις φυλετικές διακρίσεις εντός του NFL, οι σταρ έγραψαν ιστορία ως το πρώτο χιπ χοπ που πρωτοστάτησε στη μεγαλύτερη σκηνή της Αμερικής. Σε μια συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ο Dre, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Andre Young, τόνισε τη σημασία της διαφορετικής εκπροσώπησης στο πρωτάθλημα και είπε ότι το σόου του στο ημίχρονο θα ανοίξει τις πόρτες σε περισσότερους ράπερ να έχουν την ίδια ευκαιρία.

«Το hip-hop είναι το μεγαλύτερο είδος μουσικής στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, οπότε είναι τρελό που χρειάστηκαν όλα αυτά και όλος αυτός ο χρόνος για να αναγνωριστούμε», είπε ο Dr. Dre την Πέμπτη. «Θα το κάνουμε τόσο μεγάλο που δεν θα μπορούν να μας αρνηθούν άλλο στο μέλλον».

Και το έκαναν. Με τον Dre πρωτοστάτη, η σύνθεση έπαιξε εννέα εμβληματικά τραγούδια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, συμπεριλαμβανομένων των “In Da Club” του 50 Cent, “Family Affair” και “No More Drama” της Mary J. Blige, “Alright” του Kendrick Lamar και “Lose Yourself” του Eminem.

Δείτε ακόμα: Πώς το SuperBowl χακαρίστηκε με πορνογραφικό περιεχόμενο;

twitter

Ο 50 Cent έκανε την είσοδό του κρεμασμένος από το ταβάνι. Καθώς οι χορευτές κουνούσαν μαύρες σημαίες “Compton” στο γήπεδο κάτω από αυτόν, ο Dre έκλεισε το σόου με το “Still DRE“, συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών γραμμών “Still f*ck with the beats, still notloving police” και «I’m representing for them gangstas all across the world.»

Ο Young και οι υπόλοιποι αστέρες δεν πληρώθηκαν για την παράσταση, αν και το σόου χρησίμευσε ως ισχυρό σημείο εκκίνησης για το επερχόμενο άλμπουμ του Casablanco με τη Marsha Ambrosius, το οποίο ανακοίνωσε ότι είχε ολοκληρώσει τον Οκτώβριο.

Η προώθηση έκανε θαύματα πέρυσι για τον The Weeknd: Τη νύχτα του Super Bowl LV, το άλμπουμ του πούλησε 36.500 αντίτυπα, ένα άλμα 385% από τα 7.500 αντίτυπα που πουλήθηκαν την προηγούμενη μέρα, σύμφωνα με το MRC Data, και στο Spotify, οι ροές του σημείωσαν άνοδο σχεδόν 220% στις ΗΠΑ και 72% στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, το Live Nation ανακοίνωσε ότι είχε πουλήσει σχεδόν 1 εκατομμύριο εισιτήρια για την αναβληθείσα, παγκόσμια περιοδεία του, After Hours.

Δείτε επίσης: Super Bowl 2021: Το show του The Weeknd έγινε viral στο Twitter

Η παράσταση συγκέντρωσε επίσης χιλιάδες εντυπώσεις στα social media. Μέχρι τις 9:25 μ.μ. ET υπήρξαν 23,6 χιλιάδες tweets που ανέφεραν την εκπομπή #PepsiHalftime.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS