ΑρχικήUpdatesInstagram Stories: Μπορείτε πλέον να κάνετε like χωρίς να στείλετε DM

Instagram Stories: Μπορείτε πλέον να κάνετε like χωρίς να στείλετε DM

Το Instagram λανσάρει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Private Story Likes, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε like στο Story κάποιου χωρίς να του στέλνετε DM. Προηγουμένως, κάθε απάντηση που στέλνατε σε κάποιον σχετικά με μια ιστορία, είτε επρόκειτο για ένα emoji είτε για ένα πλήρες μήνυμα, εμφανιζόταν ως απάντηση στα εισερχόμενα DM του. Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας για μια ιστορία χωρίς να χρειαστεί να στείλετε ένα DM στον άλλο χρήστη.

Instagram

Δείτε επίσης: Instagram: Τα accounts αποκτούν την νέα ενότητα «your activity»

«Πλέον, όταν θα βλέπετε τις ιστορίες, μεταξύ αποστολής μηνύματος και αυτού του μικρού χάρτινου αεροπλάνου, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς», δήλωσε ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri σε ένα βίντεο. «Και αν το πατήσετε, θα στείλει στο άτομο που δημοσίευσε αυτή την ιστορία ένα “μου αρέσει” και αυτό το “μου αρέσει” θα εμφανίζεται στο φύλλο προβολής και όχι στο νήμα DM του.»

Δείτε ακόμα: Πώς να αποκτήσετε τον σύνδεσμο Instagram σας

like

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ιστορίες δεν θα καταμετρούν τα like, κάτι που είναι μια πολύ διαφορετική προσέγγιση από αυτή που έχει επιλέξει το Instagram για τις κύριες ροές των χρηστών. Το Instagram, το οποίο τώρα υπάγεται στην ομπρέλα του Meta, πέρασε περισσότερα από δύο χρόνια δοκιμάζοντας να κρύψει τον αριθμό των like στην κύρια ροή, προτού αποφασίσει να τα αφήσει ανοιχτά από προεπιλογή, αν και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να τα αποκρύψουν στις αναρτήσεις τους.

Δείτε επίσης: Η Meta φέρνει τα 3D avatars στο Instagram

Για τις επισημάνσεις “μου αρέσει” στις Ιστορίες, δεν θα δείτε μια δημόσια καταμέτρηση, αν και μπορείτε να δείτε ποιος σας έκανε like στις Ιστορίες σας, όταν κοιτάξετε το φύλλο προβολής μιας ιστορίας. «Η ιδέα εδώ είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν περισσότερη υποστήριξη ο ένας στον άλλον, αλλά και να καθαρίσουν λίγο τα DM», είπε ο Mosseri.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS