ΑρχικήinetΗ Paramount επιβεβαιώνει ότι η ταινία «Sonic 3» βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Η Paramount επιβεβαιώνει ότι η ταινία «Sonic 3» βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Το Sonic the Hedgehog 2 δεν θα βγει στους κινηματογράφους πριν τις 8 Απριλίου, αλλά μια τρίτη ταινία είναι ήδη στα σκαριά. Η Paramount επιβεβαίωσε ότι το Sonic 3 βρίσκεται τώρα σε ανάπτυξη, μαζί με μια σειρά Paramount+ streaming βασισμένη στον φίλο του Sonic Knuckles, με πρωταγωνιστή τον Idris Elba. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η τρίτη θεατρική ταινία Sonic και η πρώτη live action Sonic για την Paramount+ αναπτύσσονται ενεργά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sega, Haruki Satomi σε ένα tweet.

Δείτε επίσης: Spiderman: Η ταινία και τα special effects

Sonic 3

Δείτε επίσης: Netflix: Μπορείτε να αφαιρέσετε σειρές/ταινίες από τη λίστα “Continue Watching”

Το πρώτο τρέιλερ του Sonic 2 επιβεβαίωσε την ύπαρξη του νέου sidekick Tails του ομώνυμου χαρακτήρα, με τη φωνή της Colleen O’Shaughnessy. Είδαμε επίσης την επιστροφή του κακού της πρώτης ταινίας, του Dr. Robotnik (Jim Carry), ο οποίος επιδιώκει να κερδίσει τα Chaos Emeralds. Στην αναζήτηση φυσικά βοηθά ο Knuckles the Echidna, ο οποίος επιδεικνύει τις δυνάμεις του και τη κομψή φωνή του Idris Elba. Ο Elba θα κάνει και τη φωνή του Knuckles στο streaming series, που θα κυκλοφορήσει το 2023.

Sonic 3

Δείτε επίσης: Το Netflix προσθέτει υποστήριξη για το chipset Exynos 2200

Η πρώτη ταινία Sonic ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες video game adaptations, κάνοντας αναπόφευκτη την κυκλοφορία ενός sequel. Η Paramount πρέπει να είναι αρκετά σίγουρη για αυτό για να έχει ήδη ανακοινώσει το Sonic 3. Το τρέιλερ φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αλλά θα το μάθουμε όταν φτάσει στις 8 Απριλίου.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS