ΑρχικήReviewsΑνακοινώθηκαν τα Realme 9 Pro και Pro Plus

Ανακοινώθηκαν τα Realme 9 Pro και Pro Plus

Η Realme ανακοίνωσε τα Realme 9 Pro και Pro Plus. Εξετάσαμε πέρυσι το 8 Pro και βρήκαμε ότι είναι ένα από τα τηλέφωνα με την καλύτερη αξία που είναι διαθέσιμα οπουδήποτε – εκτός από τις ΗΠΑ, φυσικά, όπου η Realme δεν έχει παρουσία.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A23: Το οικονομικό τηλέφωνο θα διαθέτει ισχυρό chipset 5G

Realme

Τα δύο νέα τηλέφωνα 9 Pro έχουν αναβαθμιστεί πάρα πολύ σε σχέση με το 8 Pro. Ο φυσικός σχεδιασμός είναι εντελώς νέος, συνδυάζοντας λεπτές επίπεδες πλευρές με ένα καμπυλωτό πίσω πλαίσιο που, τουλάχιστον στο μοντέλο “sunrise blue”, χρησιμοποιεί ένα φωτοχρωμικό στρώμα που αλλάζει χρώμα υπό την έκθεση στο φως του ήλιου. Βγάλτε το τηλέφωνο έξω σε μια αρκετά ηλιόλουστη μέρα και θα αλλάξει από μπλε σε κοκκινωπή απόχρωση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η Vivo, η οποία μοιράζεται την ίδια BBK ownership με τη Realme, κυκλοφόρησε ένα τηλέφωνο με παρόμοιο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S22 Ultra: Μάθετε τα πάντα για το νέο smartphone

Το κύριο χαρακτηριστικό του 9 Pro Plus είναι η κύρια κάμερα 50 megapixel, η οποία διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα Sony IMX766 που βρέθηκε σε ορισμένα τηλέφωνα flagship της BBK του περασμένου έτους, όπως το OnePlus 9 Pro και το Oppo Find X3 Pro. Είναι ένας μεγάλος αισθητήρας 1/1,56″ με pixel 2,0 μm, αν και η απόδοσή του θα επηρεαστεί φυσικά από τον τρόπο με τον οποίο η Realme έχει συντονίσει το λογισμικό. Οι κύριες κάμερες υποστηρίζονται από έναν υπερευρυγώνιο φακό 119 μοιρών και έναν φακό macro. Η κύρια κάμερα του μη-Plus 9 Pro έχει έναν απροσδιόριστο αισθητήρα 64 megapixel που δεν έχει OIS και είναι πιθανώς φυσικά μικρότερος.

Realme

Δείτε επίσης: Ο δημοφιλής video editor σε iOS LumaFusion, έρχεται στο Android

Οι διαφορές προδιαγραφών μεταξύ του 9 Pro και του 9 Pro Plus είναι στην πραγματικότητα αρκετά ασυνήθιστες, επειδή το Plus δεν είναι απαραίτητα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Το 9 Pro Plus διαθέτει οθόνη OLED 90 Hz, επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 και μπαταρία 4.500 mAh που φορτίζει γρήγορα στα 60 W. Το 9 Pro, εν τω μεταξύ, διαθέτει οθόνη LCD 120 Hz, επεξεργαστή Snapdragon 695 και μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 33 W. Η οθόνη OLED του 9 Pro Plus με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη είναι πραγματικά αυτό που την χαρακτηρίζει ως την πιο κορυφαία συσκευή.

Η Realme δεν έχει παράσχει ακόμη πληροφορίες τιμολόγησης ή κυκλοφορίας για τα 9 Pro και 9 Pro Plus. Οι αγορές εκκίνησης είναι πιθανό να περιλαμβάνουν την Ινδία και την Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS