ΑρχικήReviewsΤο Moto Edge 30 Pro θα είναι το πιο συναρπαστικό τηλέφωνο της...

Το Moto Edge 30 Pro θα είναι το πιο συναρπαστικό τηλέφωνο της Motorola;

Η Motorola ξεκίνησε το 2022 λανσάροντας το Moto G Stylus νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Τώρα, προετοιμάζεται για την κυκλοφορία ενός άλλου smartphone: μιας ανανεωμένης έκδοσης του Edge X30 που έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα τον Δεκέμβριο. Το τηλέφωνο αναμένεται να ονομαστεί Moto Edge 30 Pro στις ΗΠΑ και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου. Αν και γνωρίζουμε ήδη πολλά για το τηλέφωνο χάρη στις πρόσφατες διαρροές, μια νέα αναφορά από το WinFuture δεν αφήνει σχεδόν τίποτα στη φαντασία.

Δείτε επίσης: Στέλεχος της Lenovo: Το Motorola Razr 3 foldable είναι στα σκαριά

Moto Edge 30 Pro

Προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν ότι το Edge Pro 30 θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, σε αντίθεση με τον σαρωτή που τοποθετείται στο πλάι στο Edge X30. Ο πίσω σχεδιασμός λέγεται ότι είναι λίγο διαφορετικός, με το λογότυπο της Moto να μετατοπίζεται από το κέντρο προς τα κάτω αριστερά. Ωστόσο, το WinFuture πιστεύει ότι το Moto Edge 30 Pro θα είναι σχεδόν ίδιο με το Edge X30, τόσο από άποψη σχεδίασης όσο και από πλευράς χαρακτηριστικών.

Δείτε επίσης: Ποια τηλέφωνα Motorola θα λάβουν ενημέρωση Android 12;

Σύμφωνα με την αναφορά, το Moto Edge 30 Pro είναι εξοπλισμένο με chipset Snapdragon 8 Gen 1 — το κορυφαίο SoC της Qualcomm που τροφοδοτεί τηλέφωνα όπως το super-premium Galaxy S22 Ultra. Η μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου διαθέτει ένα επίπεδο πάνελ AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 1080p και υψηλό ρυθμό ανανέωσης έως και 144 Hz, καθώς και ένα cutout για κάμερα 60 MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει διάταξη τριπλής κάμερας, με κύριο αισθητήρα 50MP f/1.9 που υποστηρίζει OIS, 50MP f/2.2 ultra-wide shooter και αισθητήρα βάθους 2MP f/2.4. Το τηλέφωνο λέγεται ότι φέρει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 68W TurboPower της Motorola. Από πλευράς software, θα πρέπει να τρέχει το Android 12. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν NFC, Bluetooth 5.2 και Wi-Fi 6E. Στις επιλογές μνήμης του Edge 30 Pro, η αναφορά αναφέρει μόνο μία παραλλαγή του smartphone με 8 GB LPDDR5 RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης UFS3.1.

Moto Edge 30 Pro

Δείτε επίσης: Η Hytera φέρεται να έκλεψε εμπορικά μυστικά που ανήκουν στην Motorola

H τιμή του Edge X30 ξεκινά από μόλις 471 δολάρια, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι τηλέφωνα όπως το περσινό Moto Edge έχουν περίπου την ίδια τιμή στις ΗΠΑ, θα πρέπει να περιμένετε ότι το Edge 30 Pro θα έχει λίγο υψηλότερη τιμή. Παρόλα αυτά, το Edge 30 Pro φαίνεται αχαρακτήριστα δελεαστικό για ένα τηλέφωνο Motorola — με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει υψηλή τιμή.​

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS