ΑρχικήinetΗ Apple θα κυκλοφορήσει το τσιπ M2 σε τέσσερις νέους Mac φέτος

Η Apple θα κυκλοφορήσει το τσιπ M2 σε τέσσερις νέους Mac φέτος

Όπως έγινε γνωστό, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει αρκετούς νέους Mac με τσιπ M2 αργότερα φέτος, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Power On του δημοσιογράφου του Bloomberg, Mark Gurman. Ο Gurman αναμένει ότι η εταιρεία θα κάνει το ντεμπούτο των MacBook Pro 13 ιντσών, Mac Mini, iMac 24 ιντσών και ενός επανασχεδιασμένου MacBook Air, όλα εξοπλισμένα με το φημολογούμενο τσιπ M2.

τσιπ M2

Δείτε επίσης: Affinity GPU: Το Apple M1 Max κερδίζει το AMD Radeon Pro W6900X

Η Apple δεν έχει προσφέρει καμία υπόδειξη για το πιθανό τσιπ M2, αλλά ο Gurman πιστεύει ότι η νέα CPU θα είναι ελαφρώς ταχύτερη από το M1 και ότι θα μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική οκτώ πυρήνων. Οι πυρήνες γραφικών του ωστόσο, μπορεί να μεταπηδήσουν από επτά ή οκτώ σε εννέα ή δέκα. Ο Gurman πιστεύει ότι η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει τις εκδόσεις Pro και Max του τσιπ M2 το 2023, ακριβώς όπως έκανε για το τσιπ M1 καθώς και να ανακοινώσει ένα τσιπ M3.

Δείτε ακόμα: Windows/Mac: 7 χρήσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου!

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Apple ανακοίνωσε για πρώτη φορά το πρώτο της εσωτερικό τσιπ M1 τον Νοέμβριο του 2020 και αρκετοί μήνες από το ντεμπούτο του στα M1 Pro και M1 Max. Καθώς η Apple συνεχίζει να αποστασιοποιείται από τους επεξεργαστές της Intel, έχει μερικούς άλλους Mac που πιθανότατα προορίζονται να απομακρύνουν όλες τις συσκευές που τροφοδοτούνται από την Intel. Ο Gurman αναμένει ότι ένα μεγαλύτερο iMac Pro με επιλογές τσιπ M1 Pro και M1 Max θα αντικαταστήσει το σημερινό iMac Pro 27 ιντσών, μαζί με ένα μικρότερο Mac Pro που έρχεται «με το ισοδύναμο δύο ή τεσσάρων τσιπ M1 Max». Και ενώ το Mac Mini έρχεται ήδη με τσιπ M1, ο Gurman αναμένει ότι θα έχει μια αναβαθμισμένη επιλογή M1 Pro.

Mac

Δείτε επίσης: Το M1X MacBook Pro πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, ο Gurman λέει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει νέους Mac τον Μάρτιο και στη συνέχεια ξανά τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Η Apple αναμένεται επίσης να αποκαλύψει ένα 5G iPhone SE, 5G iPad Air και ενδεχομένως έναν νέο Mac σε μια φημολογούμενη εκδήλωση στις 8 Μαρτίου. Επίσης, πρόκειται να κυκλοφορήσει το iOS 15.4, το οποίο συνοδεύεται από ένα Face ID φιλικό με τη μάσκα προσώπου, επίσης τον Μάρτιο. Ένα iPhone 14 και το Apple Watch Series 8 δεν αναμένονται μέχρι αργότερα φέτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS