ΑρχικήUpdatesiOS 15.4 beta 4: Η Apple κυκλοφόρησε νέα beta έκδοση για developers

iOS 15.4 beta 4: Η Apple κυκλοφόρησε νέα beta έκδοση για developers

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της τρίτης beta έκδοσης, η Apple κυκλοφορεί το iOS 15.4 beta 4 σε developers και public beta testers. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια νέα beta έκδοση του iPadOS 15.4.

Δείτε επίσης: Η Apple θα κυκλοφορήσει το τσιπ M2 σε τέσσερις νέους Mac φέτος

iOS 15.4 beta 4
iOS 15.4 beta 4: Η Apple κυκλοφόρησε νέα beta έκδοση για developers

iOS 15.4 beta 4

Η νέα beta έκδοση iOS 15.4 είναι διαθέσιμη για τους developers μέσω ενός over-the-air update στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Συμβαίνει συχνά να μην εμφανίζεται η ενημέρωση αμέσως, καθώς μερικές φορές χρειάζονται λίγα λεπτά για να κυκλοφορήσει σε όλους τους εγγεγραμμένους developers. Σε αυτή την περίπτωση, οι developers καλούνται να ελέγξουν ξανά μέχρι να εμφανιστεί η ενημέρωση για λήψη. Το build number του iOS 15.4 beta 4 είναι 19E5235a.

Δείτε επίσης: WhatsApp για iOS: Βελτιώνει την εμπειρία φωνητικών κλήσεων με νέο interface

Οι νέες εκδόσεις iOS 15.4 και iPadOS 15.4 περιλαμβάνουν διάφορες νέες λειτουργίες για χρήστες iPhone και iPad. Για χρήστες iPhone, υπάρχει τώρα υποστήριξη Face ID, ενώ οι χρήστες φορούν μάσκα. Το iPadOS 15.4 περιλαμβάνει επίσης την πολυαναμενόμενη λειτουργία Universal Control. Επιπλέον, υπάρχουν πάνω από 30 νέα emoji, αλλαγές στο iCloud Keychain και πολλά άλλα.

Η κυκλοφορία του iOS 15.4 beta 3, την περασμένη εβδομάδα, περιελάμβανε μερικές μικρές τροποποιήσεις σε αυτές τις νέες δυνατότητες, καθώς και αλλαγές στο Emergency SOS, τα Apple Podcast και το Universal Control.

Δείτε επίσης: To Privacy Sandbox του Android δεν είναι ισάξιο του iOS tracking

Το iOS 15.4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου. Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι η Apple θέλει να κυκλοφορήσει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του Μαρτίου. Θα μπορούσε να ισχύει αν λάβουμε υπόψη κάποιες αναφορές που λένε ότι η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα virtual event στις 8 Μαρτίου.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS