ΑρχικήinetΗΠΑ - Apple: Οι πελάτες σε κάποια καταστήματα δεν χρειάζεται να φορούν...

ΗΠΑ – Apple: Οι πελάτες σε κάποια καταστήματα δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες

Η Apple δεν θα απαιτεί πλέον από τους πελάτες να φορούν μάσκες σε πολλά καταστήματα Apple στις ΗΠΑ, όπως στο Οχάιο, στο Κάνσας, στο Κεντάκι, στη Βόρεια Καρολίνα, στη Τζόρτζια και σε άλλες πολιτείες που πρόσφατα αποφάσισαν να “πετάξουν” τις μάσκες, σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Apple θα πρέπει να φορούν μάσκες ανεξάρτητα από την κατάσταση του εμβολιασμού.

apple

Δείτε επίσης: Το Spotify ενημερώνει τις πολιτικές για τον COVID-19 μετά το σκάνδαλο με τον Joe Rogan

Το Bloomberg λέει ότι η Apple έχει ενημερώσει τον ιστότοπό της για να υποδείξει σε ποια καταστήματα χρειάζονται μάσκες. Κατά την αναζήτηση ενός καταστήματος χρησιμοποιώντας τον εντοπισμό καταστημάτων λιανικής της Apple, ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει εάν οι μάσκες είναι «απαιτούμενες», «συνιστώνται» ή «προαιρετικές» για εμβολιασμένους πελάτες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Οι μάσκες εξακολουθούν να απαιτούνται σε πολιτείες με πιο αυστηρά μέτρα, όπως η Χαβάη, το Όρεγκον και η Ουάσιγκτον. Σε ορισμένες τοποθεσίες, όπως η Νέα Υόρκη και το Κονέκτικατ, οι μάσκες είναι προαιρετικές για τους πλήρως εμβολιασμένους πελάτες.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2022: Το Covid-19 app για τους αθλητές έχει flaws

Εκτός από τις αλλαγές στο θέμα των μασκών, το Bloomberg λέει ότι η Apple συνεχίζει τα μαθήματα στα καταστήματα, που ονομάζονται Today at Apple. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες τοποθεσίες και περιλαμβάνουν μαθήματα για τη δημιουργία μουσικής με το Garageband, την επεξεργασία και τη λήψη φωτογραφιών σε iPhone και τη δημιουργία βίντεο με το iMovie. Όπως σημειώνει το Bloomberg, ορισμένα μαθήματα θα ξαναρχίσουν αυτή την εβδομάδα, ενώ άλλα θα ξεκινήσουν ξανά τον Μάρτιο.

apple

Δείτε επίσης: Apple: Θα απαιτεί από τους υπαλλήλους απόδειξη για το Covid-19 booster

Από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, η Apple άλλαξε συνεχώς την πολιτική της για τις μάσκες σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες. Οι προσαρμογές έτειναν να κυκλοφορούν σχετικά γρήγορα στην Apple – τον Νοέμβριο, η εταιρεία άρχισε να καταργεί σταδιακά τις απαιτήσεις για μάσκες σε καταστήματα λιανικής και στη συνέχεια τις επανέφερε ξανά τον Δεκέμβριο, καθώς τα κρούσματα του COVID-19 άρχισαν να αυξάνονται.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS