ΑρχικήinetCOVID-19: Η Google χαλαρώνει τα μέτρα για τους υπαλλήλους

COVID-19: Η Google χαλαρώνει τα μέτρα για τους υπαλλήλους

Η Google χαλαρώνει τα μέτρα που είχε επιβάλει στους υπαλλήλους της για τον COVID-19. Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα απαιτεί πλέον εμβόλια κατά του ιού ως προϋπόθεση απασχόλησης στα γραφεία της Google στις ΗΠΑ και δεν θα ζητά από τους ήδη εμβολιασμένους εργαζόμενους να φορούν μάσκες, να υποβάλλονται σε tests ή να κρατούν αποστάσεις ενώ εργάζονται.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Θα απολύσει ανεμβολίαστους υπαλλήλους;

Google COVID-19
COVID-19: Η Google χαλαρώνει τα μέτρα για τους υπαλλήλους

Οι κανόνες σχετικά με τις μάσκες και τις αποστάσεις για τους εμβολιασμένους υπαλλήλους θα καταργηθούν στα γραφεία, σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες και τις απαιτήσεις για τον COVID-19. Ωστόσο, σύμφωνα με το CNBC, οι μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι που έχουν λάβει έγκριση να πηγαίνουν στα γραφεία, θα πρέπει να κάνουν tests και να φορούν τη μάσκα τους. Διαφορετικά, δεν θα έχουν πρόσβαση στα γραφεία της Google.

Με βάση τις τρέχουσες συνθήκες στο Bay Area, είμαστε χαρούμενοι που οι υπάλληλοί μας που επιλέγουν να έρθουν, έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους χώρους και υπηρεσίες για να εργαστούν και να συνδεθούν με συναδέλφους”, δήλωσε εκπρόσωπος της Google σε δήλωση που εστάλη μέσω email στο CNET. “Δίνουμε τη δυνατότητα στους υπαλλήλους που θέλουν να έρθουν στα γραφεία, να το κάνουν με όση περισσότερη ασφάλεια γίνεται, επιτρέποντας παράλληλα σε όσους δεν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν, να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι“.

Δείτε επίσης: Η Google επιβεβαιώνει τα Wi-Fi προβλήματα των Pixel 6

Google COVID-19

Η Google είχε πει προηγουμένως στους εργαζομένους ότι θα έχαναν το μισθό τους και τελικά θα απολύονταν εάν δεν συμμορφώνονταν με τους κανόνες που έχει θέσει η εταιρεία σχετικά με το εμβόλιο.

Οι νέες ανακοινώσεις για τα πιο χαλαρά μέτρα ακολουθούν τις ανακοινώσεις της Amazon, η οποία είπε επίσης ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι υπάλληλοι δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκες. Επίσης, ορισμένες μεγάλες πόλεις στις ΗΠΑ δεν απαιτούν πλέον αποδείξεις εμβολιασμού και μάσκες. Αν και τα κρούσματα τώρα μειώνονται, έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 900.000 θάνατοι από τον COVID-19 στις ΗΠΑ.

Πηγή: CNET

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS