ΑρχικήinetΟ γιός του CEO της Microsoft, Zain Nadella, πέθανε σε ηλικία 26...

Ο γιός του CEO της Microsoft, Zain Nadella, πέθανε σε ηλικία 26 ετών

Ο γιός του Satya Nadella CEO της Microsoft, Zain Nadella πέθανε σε ηλικία 26 ετών. Έδινε μια πολύ μεγάλη μάχη με την εγκεφαλική παράλυση (Cerebral Palsy) από την στιγμή που γεννήθηκε.

Η εταιρεία ενημέρωσε τα κορυφαία στελέχη της για τον θάνατο του Zain Nadella με ένα email. Το μήνυμα ζητούσε από τα στελέχη να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Nadella. Σύμφωνα με το Geekwire η επικεφαλής της Microsoft, Kathleen Hogan, δήλωσε ότι γνωρίζει ότι όλοι θέλουν να υποστηρίξουν τον Satya σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ωστόσο ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουν, είναι να τον σκέφτονται και να προσεύχονται για αυτόν και την οικογένεια του, δίνοντας τους την ιδιωτικότητα που χρειάζονται για να θρηνήσουν.

Zain-Nadella
Ο γιός του CEO της Microsoft, ο Zain Nadella, πέθανε σε ηλικία 26 ετών

Δείτε επίσης: Microsoft: Νέα λύση ασφάλειας τελικού σημείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο γιός του Nadella ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά του, υπέστη ασφυξία κατά την κύηση και γεννήθηκε με βάρος 1 κιλό και 400 γραμμάρια. Ο Zain Nadella λάμβανε φροντίδα στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιάτλ για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft και η σύζυγός του, Anu, δώρησαν 15 εκατομμύρια δολάρια στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιάτλ. Επιπρόσθετα, ο CEO του Παιδιατρικού Νοσοκομείου, ο Jeff Sperring δήλωσε ότι ο Zain θα μείνει στη μνήμη τους για το εκλεκτό του γούστο στη μουσική, το λαμπερό χαμόγελό του και την απέραντη χαρά που έφερνε στην οικογένειά του και σε όλους όσους τον αγάπησαν. Μέχρι στιγμής, ο Satya Nadella δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια δήλωση για τον θάνατο του γιού του.

Δείτε επίσης: Διακομιστές Microsoft Exchange παραβιάστηκαν από Cuba ransomware

Zain-Nadella
Ο γιός του CEO της Microsoft, ο Zain Nadella, πέθανε σε ηλικία 26 ετών

Στα απομνημονεύματά του το 2017, ο Satya Nadella αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήταν συντετριμμένος όταν έμαθε τις λεπτομέρειες της γέννησης του γιου του και τα προβλήματα υγείας του. Επίσης, ανέφερε ότι ο ίδιος αρχικά στεναχωριόταν για αυτό που είχε συμβεί σε εκείνον και στην Anu, όμως εκείνη τον βοήθησε να καταλάβει ότι αυτό που συνέβει στον Zain δεν έχει να κάνει με τον ίδιο τον Satya και ότι θα έπρεπε να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ενσυναίσθηση καθώς και να αποδεχτεί την ευθύνη που έχει ένας γονιός απέναντι στο παιδί του.

Πηγή: nypost.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS