ΑρχικήgamingΤο God of War game αποκτά τηλεοπτική εκπομπή

Το God of War game αποκτά τηλεοπτική εκπομπή

Ο χώρος των βιντεοπαιχνιδιών πάντα αποτελούσε ένα χώρο γεμάτο δημιουργικότητα. Τα σόου κινουμένων σχεδίων όπως το Cuphead του Netflix και το Castlevania έγιναν πολύ δημοφιλή αλλά βλέπουμε ότι όταν κυκλοφορεί κάποια ταινία/σειρά live action τότε υπάρχει πάντα λόγος να ανησυχούμε ότι δεν αποδόθηκε καλά το βιντεοπαιχνίδι στο τελικό προιόν. Το αγαπημένο franchise, το God of War, στο PlayStation μπορεί να είναι το επόμενο προιόν που θα αντιμετωπίσει αυστηρές κριτικές από το κοινό του μέσω της υπηρεσίας Amazon Prime Video. Βασιζόμενοι στο πόσο δημοφιλές είναι αυτό το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι θα ήταν ότι καλύτερο αν δεν γίνουν λάθη στην απόδοση του παιχνιδιού σε έργο ζωντανής δράσης.

Το God of War αποκτά τηλεοπτική εκπομπή και καλύτερα να πετύχει

Διαβάστε επίσης: Η Paramount επιβεβαιώνει ότι η ταινία «Sonic 3» βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σχέδια για ένα live action show για το God of War, που θα κυκλοφορήσει στο Prime Video της Amazon, και φαίνεται ότι θα συμμετάσχουν μερικά αξιοσημείωτα άτομα. Το Deadline ανέφερε ότι οι δημιουργοί του The Expanse, ο Mark Fergus και ο Hawk Ostby καθώς και ο Rafe Judkins από το The Wheel of Time, είναι συνδεδεμένοι με το νέο έργο. Επίσης, θα συμμετάσχουν και η Sony Pictures Television και η PlayStation Productions. Το έργο βασίζεται προφανώς στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών, το οποίο εξιστορεί τις περιπέτειες ενός Σπαρτιάτη ημίθεου που μεταλλάσεται σε θεός ονόματι Kratos.

Το God of War αποκτά τηλεοπτική εκπομπή και καλύτερα να πετύχει
Το God of War αποκτά τηλεοπτική εκπομπή και καλύτερα να πετύχει

Διαβάστε επίσης: NLRB: Αθέμιτες πρακτικές και παράνομες απολύσεις από την Amazon

Παρ’όλα αυτά, δεν φημολογείται κανένας ηθοποιός για τον ρόλο του Kratos και ούτε υπάρχουν πληροφορίες για το πως θα δομηθεί το live action show για να αποδόσει τα πολυάριθμα παιχνίδια του franchise. Υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα, όπως ο Dave Bautista, που θα τους ταίριαζε ο ρόλος του Kratos αλλά ποιος ξέρει ποιος θα ηγηθεί τελικά του έργου. Αυτό αποτελεί σημαντική απόφαση για την επιτυχία του έργου καθώς θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μην αποδοθεί σωστά το videogame σε live action.

Ένα ακόμη ερώτημα που δημιουργείται με το νέο έργο του franchise του God of War, είναι εάν θα μπορέσουν να αποδοθούν στην κάμερα μερικές από τις επικές σκηνές του παιχνιδιού. Υπάρχουν στιγμές στο franchise του God of War όπου ο Kratos αντιμετώπισε Έλληνες θεούς και τεράστια θηρία στο μέγεθος του Godzilla. Εν ολίγοις, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ ακριβή σειρά για να δουλέψεις από άποψη προϋπολογισμού, εκτός κι αν το στούντιο προσπαθήσει να προσαρμόσει την ιστορία χωρίς να δοθεί τόση προσοχή σε αυτές τις συγκεκριμένες στιγμές, κάτι που δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλή ιδέα. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι όποιος καταλήξει να συμμετέχει στην σειρά αυτή είναι έτοιμος να διαθέσει προυπολογισμό επιπέδου Lord of the Rings αν θέλει να αποδώσει δίκαια την σειρά στα μάτια των θαυμαστών.

Πηγή: cinemablend.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS