ΑρχικήinetSamsung: Το Awesome Galaxy A event θα λάβει χώρα στις 17 Μαρτίου

Samsung: Το Awesome Galaxy A event θα λάβει χώρα στις 17 Μαρτίου

Samsung Awesome Galaxy A event
Samsung: Το Awesome Galaxy A event θα λάβει χώρα στις 17 Μαρτίου

Η Samsung έχει αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις για το δεύτερο event που διοργανώνει για αυτή τη χρονιά, το Galaxy A Event, στο οποίο θα αποκαλύψει τα νέα της mid-range A-series smartphones. Το event θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στον ιστότοπο της Samsung ή στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Στην πρόσκληση, η Samsung αναφέρει την εκδήλωση ως “Awesome Galaxy A Event“. Ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε τα Galaxy A52 και Galaxy A72 την ίδια περίοδο, πέρυσι, και αργότερα κυκλοφόρησε το A52s, μια αναβαθμισμένη έκδοση του A52 με νεότερο επεξεργαστή.

Δείτε επίσης: Samsung hacked: Hackers έκλεψαν τον source code συσκευών Galaxy

Φημολογείται ότι η Samsung θα προσθέσει τώρα δύο νέα τηλέφωνα στη σειρά: τα Galaxy A73 και A53.

Οι φήμες και οι διαρροές δείχνουν ότι τα Galaxy A73 και A53 ενδέχεται να υποστηρίζουν 5G, κάτι που θα ήταν αναβάθμιση για το A72 (το A52 έχει ήδη μια παραλλαγή 5G). Το A73 αναμένεται να έρθει με την ίδια οθόνη 6,7 ιντσών, μαζί με ένα τσιπ Snapdragon 750G, ενώ το A53 μπορεί να έχει οθόνη 6,5 ιντσών σε συνδυασμό με το εσωτερικό σύστημα της Samsung, Exynos 1200 system on a chip (SoC).

Δείτε επίσης: Η Samsung θα επιδιορθώσει τελικά τις εφαρμογές Android των οποίων μείωσε την απόδοση

Το Samsung Galaxy A Event έρχεται περίπου ένα μήνα μετά την παρουσίαση της ναυαρχίδας της σειράς Galaxy S22 στην πρώτη εκδήλωση Unpacked της χρονιάς. Μαζί με το S22 και το S22+, η εταιρεία αποκάλυψε επίσης το Galaxy S22 Ultra, ένα smartphone που συνδυάζει στοιχεία των σειρών Galaxy S και Note.

Δείτε επίσης: Η Samsung φέρεται να μειώνει την απόδοση 10.000 εφαρμογών

Η Samsung κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα το Galaxy S21 Fan Edition με οθόνη 6,4 ιντσών και ελαφρώς πιο προσιτή τιμή από άλλα αντίστοιχα. Ωστόσο, στο ίδιο εύρος τιμών με τη σειρά Galaxy A, βρίσκεται και το νέο iPhone SE που παρουσίασε η Apple την περασμένη εβδομάδα. Το νέο iPhone SE υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G και έρχεται με ισχυρό τσιπ. Θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Μαρτίου στην τιμή των $429.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS