ΑρχικήGamingVideo Game Accessibility Awards: Ας δούμε τους μεγάλους νικητές

Video Game Accessibility Awards: Ας δούμε τους μεγάλους νικητές

Αυτό το Σαββατοκύριακο μας έφερε για δεύτερη φορά τα ετήσια Video Game Accessibility Awards, τα οποία είναι μια γιορτή για τα παιχνίδια που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα ευρύτερο φάσμα παικτών. Τα έπαθλα κατανεμήθηκαν σε 10 κατηγορίες που καλύπτουν τα πάντα από τις δυνατότητες ελέγχου και text έως τους χώρους προπονήσεων. Ήταν ένα διασκεδαστικό σόου βραβείων με καλούς οικοδεσπότες, ομιλίες από προγραμματιστές και την ιδιαίτερη εμφάνιση του πρωταγωνιστή του Van Wilder, Ryan Reynolds.

Έχοντας οικοδεσπότη τον Steven Spohn της φιλανθρωπικής οργάνωσης AbleGamers και τον podcaster και προγραμματιστή Alanah Pearce, με την βοήθεια πολλών steamers και διάφορων υποστηρικτών, τα Video Game Accessibility Awards 2021 μεταδόθηκαν ζωντανά το Σάββατο.

Video Game Accessibility Awards: Γιορτάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά
Video Game Accessibility Awards: Γιορτάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά

Δείτε επίσης: Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του

Παρακάτω οι νικητές των βραβείων:

Το Halo Infinite κέρδισε το έπαθλο των Training Grounds, γιορτάζοντας παιχνίδια που σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε πώς να παίζετε πριν μεταβείτε σε αγώνα μόνος σας ή με άλλους παίκτες.

Το It Takes Two κέρδισε το βραβείο του Peer Assistance, που αφορά παιχνίδια που σας επιτρέπουν να φέρετε έναν φίλο σας ως δεύτερο παίκτη. Η συνεργασία είναι όλο το νόημα αυτού του παιχνιδιού.

Το Forza Horizon 5 κέρδισε το βραβείο AI Assistance, το οποίο έχει να κάνει με παιχνίδια που σας δίνουν την δυνατότητα βοήθειας όταν δυσκολεύεστε. Η σειρά της Forza ήταν αρκετά καλή καθώς προσέφερε επιλογές βοήθειας AI συμπεριλαμβανομένου του steering and braking assist τα οποία σας καθοδηγούν στην βέλτιστη γραμμή στην οδήγηση, στο φρενάρισμα στις στροφές, στον έλεγχο της πρόσφυσης, στα fighting spinouts και άλλα. Το Horizon 5 διαθέτει και επιλογές προσβασιμότητας οι οποίες περιλαμβάνουν την υποστήριξη της νοηματικής γλώσσας και την επιλογή να παίζετε σε slow motion.

Video Game Accessibility Awards
Video Game Accessibility Awards: Γιορτάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά

Δείτε επίσης: Epic games: Προσλαμβάνει χιλιάδες υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση

Το Life is Strange: True Colors κέρδισε το βραβείο Ability To Bypass, που έχει να κάνει με την επιλογή παράβλεψης των κομματιών του παιχνιδιού που θεωρούνται ενοχλητικά. Το True Colors προσφέρει την επιλογή να παραλείψετε τα quick time events και τα mini games χωρίς να επηρεάζεται το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Το βραβείο Second Channel για παιχνίδια που παρέχουν διάφορες ενδείξεις για τη αποκάλυψη των πληροφοριών δόθηκε στους Guardians Of The Galaxy της Marvel.

Το Among Us ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και ο νικητής για το βραβείο House Rules το οποίο αφορά παιχνίδια που επιτρέπουν στον παίκτη να καθορίζει τους κανόνες και να παίζει όπως εκείνος θέλει.

Το Final Fantasy XIV: Endwalker κέρδισε το βραβείο Remapping που γιορτάζει τα παιχνίδια που επιτρέπουν την ελεύθερη σχεδίαση των controls.

Το βραβείο Input Reduction, το οποίο αφορά την μείωση του αριθμού των κλικ, απονεμήθηκε στο Before Your Eyes. Αυτό είναι ένα παιχνίδι το οποίο παίζεται με το βλεφάρισμα των ματιών στην web camera.

Το βραβείο του Improved Precision, που είναι για επιλογές προσαρμογής της ευαισθησίας των κουμπιών, πήγε στο Far Cry 6.

Και τέλος το Halo Infinite πήρε και ένα δεύτερο έπαθλο για το βραβείο Clear Text για τους καλούς του υπότιτλους και τις επιλογές των captions και του UI.

Πηγή: rockpapershotgun.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS