ΑρχικήUpdatesNintendo Switch Update: Οι χρήστες θα δημιουργούν φακέλους παιχνιδιών

Nintendo Switch Update: Οι χρήστες θα δημιουργούν φακέλους παιχνιδιών

Μετά από πέντε χρόνια, το Nintendo Switch επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν φακέλους παιχνιδιών που ονομάζονται Groups – το νέο update φέρνει την αλλαγή.

Δείτε επίσης: Nintendo: Ψεύτικα sites λένε ότι πωλούν Nintendo Switch σε χαμηλή τιμή

Nintendo Switch Update
Nintendo Switch Update: Οι χρήστες θα δημιουργούν φακέλους παιχνιδιών

Αυτή η νέα δυνατότητα προστέθηκε στο update 14.0.0 του Nintendo Switch μαζί με βελτιώσεις στην ένταση ήχου Bluetooth και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έως και 100 groups με έως και 200 ​​παιχνίδια ανά group.

Για να δημιουργήσετε μια ομάδα, πρέπει πρώτα να κάνετε scroll μέχρι τα δεξιά και να επιλέξετε All Software. Μόλις φτάσετε εκεί, θα πατήσετε το κουμπί L για να δείτε παιχνίδια ανά groups. Την πρώτη φορά που θα το κάνετε αυτό, θα σας εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το πρώτο σας. Μετά από αυτό, θα βλέπετε τα groups σας να εμφανίζονται.

Δείτε επίσης: Nintendo: Wii και DSi Shop έχουν τερματιστεί ίσως χωρίς επιστροφή

Μπορείτε να ονομάσετε ένα group και να αναδιατάξετε τους τίτλους σε αυτό. Δυστυχώς, αυτά τα groups μπορούν να εμφανιστούν μόνο όταν κατευθυνθείτε στο All Software και δεν μπορούν να τοποθετηθούν στην αρχική σελίδα.

Δείτε επίσης: Nintendo: Εξαγοράζει την SRD με την οποία έχει μακροχρόνια συνεργασία

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις ήχου Bluetooth, αυτό το νέο Nintendo Switch Update επιτρέπει τη ρύθμιση της έντασης των συσκευών ήχου Bluetooth είτε από το διακόπτη είτε από τα κουμπιά ελέγχου στην ίδια τη συσκευή. Η ένταση που εμφανίζεται στην κονσόλα θα αντικατοπτρίζει τη σωστή ένταση ακόμα και όταν την αλλάζετε στη συσκευή – η μέγιστη ένταση για ορισμένες συσκευές ήχου Bluetooth έχει αυξηθεί.

Πηγή πληροφοριών: ign.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS