ΑρχικήUpdatesΤο Spotify μετονομάζει το live audio app του και το μεταφέρει στο...

Το Spotify μετονομάζει το live audio app του και το μεταφέρει στο main app

Το Spotify μετονομάζει το live audio app του και το μεταφέρει στην κύρια εφαρμογή ροής μουσικής για να την κάνει πιο ορατή, σύμφωνα με μια αναφορά του Bloomberg. Το Greenroom, το οποίο κυκλοφόρησε από την εταιρεία Spotify τον περασμένο Ιούνιο, θα μετονομαστεί σε Spotify Live, ένα μέρος όπου οι δημιουργοί μπορούν να κάνουν συνομιλίες που μπορούν να ακούσουν οι συνδρομητές.

Δείτε επίσης: Το Spotify κλείνει το γραφείο του στη Ρωσία ως απάντηση στην επίθεση στην Ουκρανία

Spotify live audio

Κατά την κυκλοφορία, δεν χρειαζόταν λογαριασμός Spotify για τη χρήση του Greenroom, αλλά με το προϊόν να μετακινείται στην κύρια εφαρμογή ροής ως μέρος της αλλαγής επωνυμίας, αυτό είναι πιθανό να αλλάξει. Τα στοιχεία της ενημέρωσης, που αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο, ανακαλύφθηκαν από τον προγραμματιστή Steve Moser στην εφαρμογή iPhone του Spotify και επιβεβαιώθηκαν από πηγές του Bloomberg.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Το «Car Thing» του Spotify είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους

Η Spotify κυκλοφόρησε το Greenroom σε iOS και Android πέρυσι με σκοπό να ανταγωνιστεί το Clubhouse. Μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την Betty Labs, μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που απέκτησε το Spotify τον περασμένο Μάρτιο. Όταν κυκλοφόρησε το Greenroom, το Spotify ήταν μία από τις πολλές τεχνολογικές πλατφόρμες που κατασκεύαζαν live audio προϊόντα, ελπίζοντας να τραβήξει μέρος των χρηστών που συγκέντρωσε το Clubhouse.

Spotify live audio

Δείτε επίσης: Πώς δημιουργείτε και σαρώνετε codes στην εφαρμογή Spotify

Ωστόσο, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής το Greenroom δεν έχει αποκτήσει ευρύτερο κοινό, και αναμένεται να δούμε εάν η κίνηση της Spotify θα έχει αποτέλεσμα.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS