ΑρχικήinetΟ Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ

Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ

Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ, αφού ο κωμικός έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του ηθοποιού Jada Pinkett Smith.

Δείτε επίσης: Stephen Wilhite: Ο δημιουργός του GIF πέθανε σε ηλικία 74 ετών

Will Smith Chris Rock
Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ

«Jada, ανυπομονώ για το GI Jane 2», είπε ο κωμικός, θέλοντας να τονίσει το ξυρισμένο κεφάλι της Jada – το οποίο είναι αποτέλεσμα της αλωπεκίας από την οποία πάσχει.

Ο Smith ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Rock πριν επιστρέψει στη θέση του και φωνάξει: "Keep my wife's name out of your [expletive] mouth." (Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο στόμα σου.)

Δείτε επίσης: Το God of War game αποκτά τηλεοπτική εκπομπή

Αργότερα όταν κέρδισε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου ο Will Smith ζήτησε συγγνώμη. “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία”, είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας στην οποία δακρυσμένος αποδέχτηκε το βραβείο του Α' Ανδρικού Ρόλου.

“Η τέχνη μιμείται τη ζωή. Μοιάζω με τον τρελό πατέρα, όπως έλεγαν για τον Ρίτσαρντ Γουίλιαμς. Αλλά η αγάπη θα σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα”.

Το αστείο του Rock αναφερόταν στην ταινία του 1997 GI Jane, στην οποία η Demi Moore ξύρισε το κεφάλι της.

Ο κωμικός έδειχνε έκπληκτος αμέσως μετά το περιστατικό, αλλά είπε στο κοινό: “Αυτή ήταν η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης”.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που διοργανώνει τα Όσκαρ, έγραψε στο Twitter ότι “δεν συγχωρεί τη βία οποιασδήποτε μορφής”.

Στην αρχή, φαινόταν σαν αστείο ή κάποιου είδους στημένο σκηνικό. Ο Smith μάλιστα στην αρχή φάνηκε να γελάει. Η Jada φαινόταν ενοχλημένη, αλλά μέχρι αυτό το σημείο όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για ένα προσχεδιασμένο αστείο.

Η αμφιβολία άρχισε να δημιουργείται όταν ο Smith σηκώθηκε από τη θέση του και χτύπησε τον Rock στη σκηνή. Φυσικά, και οι δύο αυτοί τύποι είναι βετεράνοι του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και θα ήξεραν πώς να δώσουν μια τέτοιου είδους παράσταση. Μόνο που το σκηνικό άλλαξε μετά από λίγοό.

Την ώρα που ο Smith γύρισε πίσω για να καθίσει στην θέση του και φώναζε στον Rock «να κρατήσει το όνομα της γυναίκας του έξω από το [υβριστικό] στόμα του», ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό δεν ήταν ένα στημένο σκηνικό.

Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ

Οι θεατές στο σπίτι δεν άκουσαν τις βρισιές. Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC είχε κόψει το live streaming.

Καθ' όλη τη διάρκεια της συμπλοκής επικρατούσε απόλυτη ησυχία στην αίθουσα των νικητών. Οι υπάλληλοι της Ακαδημίας έδειχναν το ίδιο σοκαρισμένοι με όλους τους υπολοίπους.

Όπως και τα προηγούμενα Όσκαρ που έμειναν στην ιστορία για τις viral στιγμές τους – όπως η ομαδική selfie της Ellen DeGeneres – , αυτά τα Όσκαρ θα μείνουν στην ιστορία ως τα Όσκαρ όπου ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock.

Δείτε επίσης: Ο Pete Davidson θα ταξιδέψει δωρεάν στο διάστημα με τον πύραυλο του Jeff Bezos

Η Pinkett Smith ανακοίνωσε πέρυσι ότι ξύρισε το κεφάλι της επειδή παλεύει με την αλωπεκία. Η Jada είπε σε μια ανάρτηση στο Instagram, «Σε αυτό το σημείο, μπορώ μόνο να γελάσω… όλοι ξέρετε ότι παλεύω με την αλωπεκία. Απλά εμφανίστηκε μια μέρα.. έτσι ξαφνικά. Από εδώ και στο εξής, θα είναι λίγο πιο δύσκολο για μένα το να το κρύψω. Λοιπόν, σκέφτηκα να το κοινοποιήσω για να μην κάνετε ερωτήσεις… Δεν θέλω κανείς να πιστεύει ότι έκανα εγχείρηση στον εγκέφαλο ή κάτι τέτοιο. Εγώ και αυτή η αλωπεκία θα γίνουμε φίλοι… τελεία!»

Πηγή πληροφοριών: bbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS