ΑρχικήGamingΟύτε φέτος θα πραγματοποιηθεί η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3

Ούτε φέτος θα πραγματοποιηθεί η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3

Το 2020, το έτος που ακυρώνονταν τα πάντα λόγω του COVID-19, ακυρώθηκε και το E3, γνωστό και ως Electronic Entertainment Expo, μια ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται συνήθως στο Λος Άντζελες όπου οι εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών ανακοινώνουν ό,τι καινούργιο βιντεοπαιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο κοντινό μέλλον. Πέραν του κορονοϊού, η ακύρωση πραγματοποιήθηκε καθώς η εκδήλωση E3 τα τελευταία χρόνια θεωρείτο αχρείαστη, αφού ορισμένες από τις μεγάλες εταιρείες συνειδητοποίησαν ότι ήταν ευκολότερο και πιο ωφέλιμο να μιλάνε απευθείας με τους καταναλωτές και να κάνουν οι ίδιοι τις μεγάλες ανακοινώσεις.

Δείτε επίσης: Epic games: Προσλαμβάνει χιλιάδες υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση

Η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3 ματαιώθηκε ξανά φέτος
Η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3 ματαιώθηκε ξανά φέτος

Το Electronic Entertainment Expo φαινόταν ότι είχε σταματήσει για τα καλά όταν η Microsoft και η Sony κυκλοφόρησαν τις νέες κονσόλες παιχνιδιών τους το 2020, χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται στο E3 για την προώθηση τους. Βέβαια τα πράγματα την επόμενη χρονιά άλλαξαν αφού η έκθεση επέστρεψε πέρυσι ως μια ψηφιακή εκδήλωση που είναι εντελώς δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό. Δυστυχώς, επειδή ήταν μόνο ψηφιακή, η εκδήλωση έμοιαζε με μια σειρά από ξεχωριστές ανακοινώσεις από εταιρείες όπως η Nintendo και η Microsoft, χωρίς τον ενθουσιασμό και το θέαμα των προηγούμενων E3.

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει με την φετινή εκδήλωση. Σύμφωνα με το Variety, τα σχέδια για την φετινή ψηφιακή εκδήλωση έχουν ακυρωθεί, αφού τα σχέδια της επιστροφής του E3 σε live εκδήλωση έχουν ήδη ματαιωθεί. Η Entertainment Software Association, η ομάδα που συνθέτει το E3 κάθε χρόνο, δήλωσε ότι η έκθεση θα επιστρέψει το 2023 με μια ανανεωμένη βιτρίνα που γιορτάζει τα νέα και συναρπαστικά βιντεοπαιχνίδια και τις καινοτομίες της βιομηχανίας.

Η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3 ματαιώθηκε ξανά φέτος
Η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3 ματαιώθηκε ξανά φέτος

Δείτε επίσης: Nintendo: Σε 38 χρόνια έχει πουλήσει πάνω από 5,3 δις παιχνίδια

Λαμβάνοντας υπόψη την ESA, ωστόσο, πράγματι φαίνεται ότι η ματαίωση της εκδήλωσης για ένα έτος, μπορεί να δώσει στον οργανισμό την ευκαιρία να σκεφτεί πώς θα μοιάζει το μέλλον της E3. Υπάρχει αρκετός χρόνος για τον οργανισμό να αναλογιστεί αν όλοι θέλουν πραγματικά αυτήν την κλασική εμπειρία της εκδήλωσης Electronic Entertainment Expo, όπου κάθε μεγάλος εκδότης έχει μια τεράστια εκδήλωση συνέντευξης τύπου με τρέιλερ και διάσημους καλεσμένους. Η παλιά μορφή της εκδήλωσης E3 μπορεί να επιστρέψει, αν πράγματι το αποφασίσει ο οργανισμός.

Όπως και να έχει, με μια συμπτωματική κίνηση, ο δημιουργός των Game Awards, ο Geoff Keighley ανακοίνωσε ότι το Summer Game Fest, μια μεγάλη εκδήλωση όπου προσκαλούνται όλοι οι φίλοι του από τον κλάδο του gaming και οι υπόλοιπες επαφές υψηλού επιπέδου για να πραγματοποιήσουν μεγάλες ανακοινώσεις, θα επιστρέψει σίγουρα αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: avclub.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS