ΑρχικήgamingGod of War Ragnarök: Υπάρχει playable build του παιχνιδιού;

God of War Ragnarök: Υπάρχει playable build του παιχνιδιού;

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι, το tweet ενός προγραμματιστή του God of War Ragnarök υποδηλώνει ότι υπάρχει μια έκδοση του παιχνιδιού που μπορεί να παίξει κανείς.

Πρόσφατα tweets από έναν προγραμματιστή του God of War Ragnarök φαίνεται να υπονοούν ότι το παιχνίδι βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε playable μορφή. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο God of War Ragnarök, καθώς η κοινότητα του gaming περιμένει την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο βασικό franchise του PlayStation μετά από την καθυστέρηση του από το 2021 έως το 2022.

god of war ragnarok
God of War Ragnarök: Υπάρχει playable build του παιχνιδιού;

Το God of War του 2018 αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία για τη Sony, τοποθετώντας για άλλη μια φορά τις μυθολογικές μάχες ως ένα από τα βασικά στοιχεία στο ρεπερτόριο της εταιρείας. Αυτό το παιχνίδι απέκτησε ξεκάθαρα ένα δραματικό sequel ενώ πολλά ερωτήματα για την ιστορία παραμένουν αναπάντητα. Στα τέσσερα χρόνια που ακολούθησαν την επανεκκίνηση του God of War, οι παίκτες ανυπομονούσαν να ακούσουν για το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του Kratos και του Atreus και τον τρόπο που θα περιλαμβάνει την σκανδιναβική αποκάλυψη. Ο ενθουσιασμός για το Ragnarök έχει αυξηθεί από τότε που αποκαλύφθηκε το State of Play τον Σεπτέμβριο, με τους ηθοποιούς του God of War να δημιουργούν διαφημιστική εκστρατεία για το παιχνίδι μαζί με τους πολλούς ταλαντούχους και παθιασμένους προγραμματιστές του.

Δείτε επίσης: Ούτε φέτος θα πραγματοποιηθεί η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3

Παράλληλα, ορισμένοι παίκτες πιστεύουν ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού μπορεί να έχει πρόσθετη καθυστέρηση, ενώ ένα tweet από τον καλλιτέχνη Ruben Morales (μέσω του DualShockers) υποδηλώνει το αντίθετο. Ο Morales ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με τη μικρή του κόρη να παίζει το God of War 2018, αλλά η λεζάντα είναι αυτό που πραγματικά τράβηξε την περισσότερη προσοχή.

Πιο συγκεκριμένα ο Morales έγραψε ότι η κόρη του λάτρεψε το καινούριο παιχνίδι, αλλά εκείνος δεν μπορούσε να δείξει πλάνα από αυτό, γι’ αυτό επέλεξε να μοιραστεί το βίντεο που η κόρη του απολάμβανε την έκδοση του 2018. Αυτό, φυσικά, υπονοεί ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα build του God of War Ragnarök το οποίο μπορούμε να παίξουμε.

God of War Ragnarök: Υπάρχει playable build του παιχνιδιού;
God of War Ragnarök: Υπάρχει playable build του παιχνιδιού;

Το tweet του Morales είναι ασαφές, επομένως είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο ολοκληρωμένο είναι το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το God of War Ragnarök δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά αν το Santa Monica Studios σκοπεύει πραγματικά να κυκλοφορήσει το παιχνίδι το 2022, πιθανότατα έχει ήδη ολοκληρωθεί ως επί το πλείστον. Σίγουρα, αναμένονται περισσότερα πλάνα παιχνιδιού για το Ragnarök, οπότε οι θαυμαστές θα έχουν μια πιο επίσημη ματιά στο παιχνίδι κάποια στιγμή σύντομα.

Δείτε επίσης: Το sequel του Breath Of The Wild καθυστερεί για το 2023, η Nintendo ζητά συγγνώμη

Ωστόσο, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε σε ποια σημεία του παιχνιδιού αναφερόταν ο Morales στο tweet του. Το gameplay που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του State of Play του Σεπτεμβρίου ήταν συναρπαστικό, αλλά ήταν περισσότερο teaser παρά μια πλήρης έκθεση του πώς θα είναι το παιχνίδι. Έως ότου οι προγραμματιστές πίσω από το God of War Ragnarök επιλέξουν να δείξουν περισσότερο από το παιχνίδι, οι παίκτες θα έχουν απλώς αυτό το teaser σε συνδυασμό με τη φαντασία τους για να τους κρατήσει.

Πηγή: screenrant.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS