ΑρχικήinetApple Watch Series 8: Θα έχει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος;

Apple Watch Series 8: Θα έχει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος;

Εάν η Apple τηρήσει το συνηθισμένο της πρόγραμμα, θα ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Apple Watch Series 8 τον Σεπτέμβριο. Τον Ιούνιο στο WWDC πιθανότατα θα δούμε και το watchOS 9 για πρώτη φορά. Και τα δύο events απέχουν μήνες, αλλά οι φήμες για την ενημέρωση του Watch αυξάνονται.

Δείτε επίσης: Η Apple παρουσιάζει τη νέα έκδοση του iMovie με Storyboards και Magic Movie

Apple Watch Series 8

Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει έως και τρία μοντέλα ρολογιών φέτος, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Μαζί με το Series 8 και ένα ανανεωμένο Watch SE, μπορεί να υπάρχει μια έκδοση με στιβαρό σχεδιασμό. Αυτός θα ήταν προσανατολισμένος σε επαγγελματίες αθλητές.

Δείτε επίσης: Apple Studio Display θέμα: Κάποιοι δεν μπορούσαν να κάνουν firmware update

Με το watchOS 9, η Apple ενδέχεται να εισαγάγει μια αναβαθμισμένη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Πέρα από το να επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την ώρα σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, το ρολόι τους θα μπορούσε να εκτελεί ορισμένες εφαρμογές και άλλες λειτουργίες.

Το Apple Watch είχε πάντα ως επίκεντρο το Health και το Series 8 θα μπορούσε να προσθέσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στην συσκευή. Στην αρχή, φαίνεται ότι το σχέδιο είναι να βοηθήσει τους χρήστες με τον προγραμματισμό της γονιμότητας. Μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθεί για να πει στους χρήστες εάν η θερμοκρασία του σώματός τους είναι υψηλή, αν και μπορεί να μην δείτε μια αριθμητική μέτρηση.

Επιπλέον, η Apple αναμένεται να βασιστεί στην παρακολούθηση κολπικής μαρμαρυγής (AFib) με μια νέα δυνατότητα «φόρτωσης» για το watchOS0 που ανιχνεύει πόσο συχνά ένα άτομο βρίσκεται σε κατάσταση AFib για μια χρονική περίοδο. Επιπλέον, περισσότεροι τύποι προπόνησης και μετρήσεις τρεξίματος θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμοι στην εφαρμογή Workout.

Apple Watch Series 8

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά υγείας που οι χρήστες δεν θα πρέπει να περιμένουν να δουν στο Apple Watch Series 8, το πιεσόμετρο δεν είναι πιθανό να φτάσει φέτος. Ο Gurman λέει ότι η Apple έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την τεχνολογία, η οποία αναμένεται να αναζητήσει σημάδια υπέρτασης και πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμη για άλλα δύο χρόνια. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που φημολογείται εδώ και καιρό, το οποίο πιθανότατα δεν θα υπάρχει στις συσκευές της Series 8 είναι η μη επεμβατική παρακολούθηση του σακχάρου στο αίμα. Αυτό δεν αναμένεται για αρκετά ακόμη χρόνια, σύμφωνα με τον Gurman.

Δείτε επίσης: Η Apple ξεκινά την παραγωγή του iPhone 13 στην Ινδία

Η αναφορά αγγίζει ορισμένες λειτουργίες του iPhone που ενδέχεται να φτάσουν μεσοπρόθεσμα. Η εφαρμογή Health θα μπορούσε να έχει βελτιωμένη ανίχνευση ύπνου μαζί με μια λειτουργία που ΘΑ επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν τα μπουκάλια φαρμάκων και να τους υπενθυμίζει πότε πρέπει να πάρουν τα χάπια τους. Η πιο πρόσφατη σειρά smartphone θα μπορούσε να διαθέτει και δορυφορική συνδεσιμότητα, η οποία θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα στο προσωπικό έκτακτης ανάγκης και να αναφέρουν περιστατικά μέσω δορυφορικών δικτύων. Η Apple λέγεται ότι εργάζεται σε παρόμοια χαρακτηριστικά για τις μελλοντικές γενιές του Apple Watch.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS