ΑρχικήHow ToYouTube: Πώς να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο

YouTube: Πώς να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο

Όταν ανεβάζετε ένα βίντεο στο YouTube και ορίζετε την ορατότητά του σε ιδιωτικό (Private), μόνο τα άτομα που καθορίζετε μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό το βίντεο. Αν θέλετε να μοιραστείτε τα ιδιωτικά σας βίντεο με άλλους, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στον υπολογιστή σας.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε μια λίστα αναπαραγωγής στο YouTube

YouTube ιδιωτικό βίντεο

Όταν κοινοποιείτε το Ιδιωτικό σας βίντεο, ο παραλήπτης λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσει το βίντεο. Πρέπει να συνδεθεί στον Google λογαριασμό του για να έχει πρόσβαση στο βίντεό σας στο YouTube.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε τα σχόλια σας στο YouTube

Μοιραστείτε ιδιωτικά βίντεο YouTube με κάποιον

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία κοινής χρήσης, ξεκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το YouTube Studio. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube (Google), εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να βλέπετε τους συνδρομητές σας στο YouTube

Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή του YouTube Studio, κάντε κλικ στο “Content.”

YouTube ιδιωτικό βίντεο

Στο παράθυρο στα δεξιά, επιλέξτε το Ιδιωτικό βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε. Στη συνέχεια, στη στήλη “Visibility” αυτού του βίντεο, κάντε κλικ στο “Private.”

Από το μενού που ανοίγει, κάτω από το “Private”, επιλέξτε “Share Privately.”

Θα δείτε ένα πλαίσιο “Share Video Privately”. Εδώ, εισάγετε τη διεύθυνση email των ατόμων που θέλετε να προσκαλέσετε να παρακολουθήσουν το βίντεό σας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το πλαίσιο “Notify via Email” και κάντε κλικ στο “Done.”

Επιλέξτε “Save” στο κάτω μέρος.

YouTube ιδιωτικό βίντεο

Και τελειώσατε. Οι παραλήπτες σας θα λάβουν ένα email με έναν σύνδεσμο προς το βίντεό σας. Μόλις κάνουν κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα πρέπει να συνδεθούν στον Google λογαριασμό τους για να παρακολουθήσουν στη συνέχεια το βίντεό σας.

Μπορείτε να ανακαλέσετε την πρόσβαση κάποιου στο βίντεό σας αν θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο “Private” στη σελίδα του βίντεό σας και επιλέξτε “Edit” κάτω από το “Private.” Στη συνέχεια, διαγράψτε τη διεύθυνση email του ατόμου που θέλετε να αφαιρέσετε και επιλέξτε “Done” και μετά “Save.”

YouTube ιδιωτικό βίντεο

Και με αυτόν τον τρόπο μοιράζεστε επιλεκτικά τα ιδιωτικά σας βίντεο στο YouTube με τα άτομα που θέλετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS