ΑρχικήinetSamsung Galaxy S23 Ultra: Θα έχει αισθητήρα κάμερας 200MP;

Samsung Galaxy S23 Ultra: Θα έχει αισθητήρα κάμερας 200MP;

Προς το τέλος του 2021, η Samsung ανακοίνωσε τον πρώτο της αισθητήρα κάμερας 200 MP για smartphone. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του σε κάποια συσκευή. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από τη δημοσίευση ETNews με έδρα τη Νότια Κορέα, μια ενημερωμένη έκδοση του αισθητήρα 200MP είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει το ντεμπούτο της σε ένα μελλοντικό smartphone — όπως το Samsung Galaxy S23 Ultra — το 2023.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε “Αναίρεση” όταν πληκτρολογείτε σε ένα Samsung Galaxy;

Samsung Galaxy S23 Ultra

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A53 5G: Έχει μεγαλύτερη μπαταρία και χαμηλότερη τιμή

Παρά τις εντυπωσιακές προδιαγραφές του ISOCELL HP1 της Samsung, το τμήμα Mobile Communications και Electro-Mechanics της Samsung Electronics φέρεται να πλησιάζει στην ολοκλήρωση μιας ενημερωμένης έκδοσης, η οποία ονομάζεται ISOCELL HP3. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι είδους βελτιώσεις θα φέρει τον ενημερωμένο αισθητήρα ISOCELL HP3. Ωστόσο, ο αισθητήρας θα είναι στα 200 megapixel, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους αισθητήρες που υπάρχουν σε οποιοδήποτε smartphone. Και τα δύο τμήματα θα μοιράζονται ευθύνες στον τομέα της μεταποίησης, με το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας να είναι υπεύθυνο για το 30%, ενώ το τμήμα Electro-Mechanics θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας με το υπόλοιπο 70%.

Το 2020, η Samsung παρουσίασε τον αισθητήρα κάμερας 108 MP στο Galaxy S20 Ultra. Το επόμενο έτος, θα διατηρούσε τον ίδιο αισθητήρα για το Galaxy S21 Ultra. Η Samsung διατήρησε και πάλι τον ίδιο αισθητήρα 108MP για το Galaxy S22 Ultra. Παρά το γεγονός ότι η Samsung είναι ηγέτης στην κούρσα των megapixel, πολύ πέρα ​​από τους περισσότερους ανταγωνιστές της, η εταιρεία θα μπορούσε να γίνει άπιαστη το 2023. Εάν επιλέξει να ενημερώσει τον φημολογούμενο αισθητήρα των 200MP, θα μπορούσε να δώσει νέα πνοή στον εξοπλισμό κάμερας της ναυαρχίδας της.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S22 Drop Test: Πιο εύθραυστα από το iPhone 13

Φυσικά, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της διαδικασίας, επομένως είναι άγνωστο σε ποιο smartphone θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο ISOCELL HP3. Αλλά, εάν η ημερομηνία είναι κάποια ένδειξη, πιθανότατα θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Samsung Galaxy S23 Ultra. Λάβετε υπόψη όμως ότι όταν πρόκειται για φήμες, όλα μπορούν να συμβούν και όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες τους επόμενους μήνες, δίνοντάς μας μια καλύτερη εικόνα στα σχέδια της Samsung για το μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS