ΑρχικήinetΤο Instagram θέλει να σταματήσετε να δημοσιεύετε πάρα πολλά Stories

Το Instagram θέλει να σταματήσετε να δημοσιεύετε πάρα πολλά Stories

Το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να κοινοποιήσουμε στιγμές από την ζωή μας. Ωστόσο, μερικές φορές δεν θέλουμε αυτές οι στιγμές να μείνουν για πάντα στο προφίλ μας. Οπότε εδώ εμφανίζεται το Instagram Story για να μας βοηθήσει. Εκεί μπορείτε να ανεβάσετε ατελείωτα stories με επεξεργασμένες φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν στους followers σας πώς ακριβώς φτάσατε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, τι φάγατε και πως γυρίσατε σπίτι. Δημοσιεύετε τα πάντα επειδή γνωρίζετε ότι αυτά τα Stories θα εξαφανιστούν σε 24 ώρες. Επομένως, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι υψηλής ποιότητας. Πολλοί influencers καταλήγουν να ανεβάζουν πάρα πολλά stories μέσα σε μια ημέρα. Φαίνεται ότι το Instagram δεν είναι fan αυτής της συμπεριφοράς, και μπορεί να επαναπροσδιορίζει τι είναι ένα Story. Η εταιρεία φαίνεται πως δοκιμάζει μια νέα διάταξη στη Βραζιλία. Εμφανίζει στους ακόλουθούς σας μόνο τρεις από τις Ιστορίες σας και κρύβει τις υπόλοιπες.

Instagram story

Δείτε επίσης: Instagram: Η πλατφόρμα θα δοκιμάσει NFTs με επιλεγμένους δημιουργούς

Σύμφωνα με έναν Βραζιλιάνο χρήστη, το Instagram δοκιμάζει μια νέα διάταξη Story. Όταν κάποιος δημοσιεύει πάρα πολλά Stories, η εφαρμογή εμφανίζει μόνο τρεις από τις Ιστορίες και κρύβει τις υπόλοιπες πίσω από ένα κουμπί Show All. Εκτός από τη Βραζιλία, δεν είναι σαφές ποιες περιοχές αποτελούν μέρος αυτής της δοκιμής. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε το ποσοστό των χρηστών που επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή.

Δείτε επίσης: Instagram: Δοκιμάζει μια ροή πλήρους οθόνης παρόμοια με το TikTok

Δείτε επίσης: Μελέτη για παρενοχλήσεις γυναικών στα DMs του Instagram

Εάν το Instagram διαθέσει αυτήν τη διάταξη σε ευρύτερη κλίμακα, οι δημιουργοί θα πρέπει να είναι πιο επιλεκτικοί όταν δημοσιεύουν μια ιστορία. Διαφορετικά, οι followers τους ενδέχεται να μην τα δουν όλα. Τελικά, τα spammy Story feeds μπορούν να αποθαρρύνουν ορισμένους χρήστες από το να κάνουν κλικ σε αυτήν την ενότητα και η εταιρεία δεν θα το ήθελε αυτό. Αυτήν τη στιγμή, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν έως και 100 Stories στη σειρά. Παραμένει άγνωστο εάν το Instagram θα αλλάξει και αυτό το όριο.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS