ΑρχικήReviewsMotorola Edge 30: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του!

Motorola Edge 30: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του!

Review: Το Motorola Edge 30 είναι εδώ και φιλοδοξεί να είναι το καλύτερο mid-range smartphone που κυκλοφορεί. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι το πιο λεπτό smartphone 5G στον κόσμο.

Σχεδιασμός και οθόνη

Το Motorola Edge 30 έχει βελτιωμένο σχεδιασμό, ενώ διατηρεί τα καλά στοιχεία του προκατόχου του, Edge 20. Τώρα το τηλέφωνο έρχεται με πιο ενδιαφέρουσες χρωματικές επιλογές. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ιδιαίτερο πράσινο χρώμα (Aurora green), το οποίο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Μερικές φορές είναι πράσινο και μερικές φορές πιο μπλε.

Όσο για το ίδιο το πίσω μέρος, είναι πλαστικό, αλλά φαίνεται να είναι αρκετά ανθεκτικό. Το πλαίσιο του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από αυτό που η Motorola αποκαλεί “premium-feeling plastic“.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε το νέο Xiaomi Mi Band 7: Ποια τα χαρακτηριστικά του

Το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου αναδεικνύει το νέο σχεδιασμό της Motorola, που βασίζεται σε πιο στρογγυλεμένες γωνίες.

Motorola Edge 30 review
Motorola Edge 30 review

Το τηλέφωνο είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ, μόλις 155 γραμμάρια.

Το Edge 30 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών με μικροσκοπικά πλαίσια γύρω της και ανάλυση FHD+. Η φωτεινότητα είναι καλή και ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης κάνει το user interface πιο ευχάριστο. Σε αντίθεση με την έκδοση Pro αυτού του τηλεφώνου, το Edge 30 χρησιμοποιεί έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Ο αισθητήρας λειτουργεί πολύ καλά και γρήγορα.

Απόδοση και λογισμικό

Το Motorola Edge 30 τροφοδοτείται από το Snapdragon 778G+ τσιπ, κι έτσι το τηλέφωνο είναι αρκετά πιο γρήγορο στο άνοιγμα εφαρμογών σε σύγκριση με το Galaxy A53. Επίσης, διαθέτει μνήμη RAM 8 GB και αποθηκευτικό χώρο 128 GB, αν και υπάρχει και μια έκδοση του τηλεφώνου με 256 GB χώρο. Όσον αφορά στο λειτουργικό σύστημα, τρέχει το Android 12.

Σύστημα Κάμερας

Η Motorola έχει κάνει πολλές προσπάθειες τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε να βελτιώσει τις κάμερες στις συσκευές της. Ωστόσο, παραμένει πίσω σε σχέση με τους αντιπάλους της. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Edge 30 αν και υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις. Το τηλέφωνο διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας. Ο κύριος αισθητήρας είναι μια κάμερα 50MP. Βγάζει όμορφες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά όχι τόσο ευκρινείς σε σχέση με αντιπάλους. Ωστόσο, για τους περισσότερους ανθρώπους, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Ο δεύτερος αισθητήρας είναι μια ultra-wide 50MP, ο οποίος χρησιμοποιείται και για macro shots. Τέλος, η τρίτη κάμερα είναι ένα depth shooter 2 MP.

Δείτε επίσης: AMD: Μπορεί να φτιάξει ένα καλύτερο laptop με μπαταρία 10 ωρών;

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κύρια κάμερα του Edge 30 φαίνεται να δουλεύει αρκετά καλά. Η δυνατότητα Night Vision συμβάλλει στη φωτεινότητα της εικόνας και η λεπτομέρεια είναι καλή. Ο ultra-wide φακός δεν δουλεύει τόσο καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο χαμηλός φωτισμός δεν βοηθάει.

Στο μπροστινό μέρος του Motorola Edge 30 υπάρχει και μια κάμερα για selfies, 32MP.

Οι δυνατότητες εγγραφής βίντεο του Edge 30 είναι καλές, αλλά όχι εξαιρετικές. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η ποιότητα του βίντεο τείνει να υποβαθμίζεται, καθώς το πλάνα είναι λιγότερο σταθερά.

Ποιότητα ήχου

Τέλος, αυτό το τηλέφωνο διαθέτει διπλά ηχεία που υποστηρίζουν ήχο Dolby Atmos. Η ποιότητα κλήσης είναι αρκετά καλή. Ο συνομιλητής ακούγεται δυνατά και καθαρά.

Μπαταρία

Το Motorola Edge 30 διαθέτει μπαταρία 4.000 mAh. Είναι λίγο μικρή σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα παρόμοιας τιμής, αλλά εξακολουθεί να κάνει καλή δουλειά. Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει μια ή και μιάμιση μέρα μέχρι να χρειαστεί να φορτιστεί το τηλέφωνο. Το Edge 30 διαθέτει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 33 W. Αυτή η ταχύτητα φόρτισης είναι υπεραρκετή για να γεμίσει την μπαταρία του από 0 έως 100% σε περίπου 45 λεπτά. Επίσης, είναι ιδιαίτερα γρήγορο όταν φορτίζει μεταξύ 40% και 80%.

Δείτε επίσης: Το νέο OnePlus Nord 2T έρχεται με fast charging 80W

Ένα άλλο βασικό πράγμα είναι το γεγονός ότι ο φορτιστής έρχεται μαζί με το τηλέφωνο, ενώ όταν το αγοράζετε, στο κουτί υπάρχει και μια προστατευτική θήκη.

Τέλος, το Motorola Edge 30 κοστίζει 449,99 €.

Πηγή: www.phonearena.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS