ΑρχικήinetΣύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα iPhone ως webcam για Mac

Σύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα iPhone ως webcam για Mac

Η Apple βελτιώνει την κάμερά της στα νέα MacBook M2, αλλά για όσους από εμάς συνεχίζουμε με τα υπάρχοντα MacBook μας, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα iPhone μας ως webcam.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το Touch ID σε ένα iPhone

iphone webcam

Η Apple σχεδιάζει να επιτρέψει στους χρήστες macOS να χρησιμοποιούν την κάμερα του iPhone τους ως webcam. Η νέα δυνατότητα Continuity Camera έρχεται ως μέρος του macOS Ventura, μιας επερχόμενης ενημέρωσης για το macOS. Η Apple οραματίζεται τους χρήστες MacBook να τοποθετούν ένα iPhone στην κορυφή των laptops τους και να χρησιμοποιούν την κάμερα για να βελτιώσουν τις βιντεοκλήσεις στο FaceTime, το Microsoft Teams, το WebEx και άλλα.

Δείτε επίσης: Το iOS 16 μπορεί να φέρει μια οθόνη always-on σε μελλοντικά iPhone

Η Continuity Camera παίρνει απλώς την τροφοδοσία της πίσω κάμερας από το υπάρχον iPhone σας και τη μετατρέπει σε webcam που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές macOS. Η Continuity Camera περιλαμβάνει ακόμη και υποστήριξη για το Center Stage and Portrait mode, επομένως υπάρχουν πολλές λειτουργίες βίντεο για μια ποικιλία κλήσεων.

Δείτε επίσης: Η Apple δεν πιστεύει ότι θα πουλήσει πολλά iPhone μέσα στο 2022

Η Apple λέει ότι συνεργάζεται με την Belkin σε stands που θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στην χρονιά για να διευκολύνει το κράτημα ενός iPhone στη θέση του πάνω από την οθόνη ενός MacBook. Ούτε για αυτό θα χρειαστείτε νέο hardware, καθώς οι υπάρχουσες συσκευές θα υποστηρίζονται μέσω ενημερώσεων software. Η νέα λειτουργία Continuity Camera θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στην χρονιά.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS